sunnuntai 3. elokuuta 2014

Koska sateen jälkeen paistaa aina aurinko

Kuumaa hellettä, ukkos kuuroja ja toivotonta laiskuutta. Sitä on tämä viikko ollut.  Mitään ei ole saatu aikaiseksi ja tälläkin hetkellä välttelen siivousta, jonka olen tänä viikonloppuna luvannut tehdä... No joo, minulla on nyt kaikki ikkunat auki, jotta täällä jaksaisi siivota, kunhan ilma on hieman kiertänyt... Onko tarpeeksi hyvä tekosyy? ;)

Se mitä tällä viikolla olen töiden lisäksi tehnyt on valokuvaus. Perhe on hellettä paossa mökillä ja nyt saa sitten tämä äiti tehdä juuri sitä mitä itse haluaa. Perjantai aamuna oli upea usva, kun heräsin. Hihkaisin onnessani ja pinkaisin kameran kanssa ulko-ovelle ja onneksi siinä vaiheessa tajusin, että housut kannattaisi varmaankin laittaa jalkaan yöpaitana käyttämäni ison t-paidan seuraksi. Kuvaaminen, kun tapahtui ajotien vieressä... Oli niillä ohi ajavilla autoiljoilla hupaisat ilmeet, kun minä osoittelin pusikoita kameralla siihen aikaan aamusta :)

Tässä kuitenkin parhaimmat kuvat:Viikolla olleen ukkosmyräkän (onneksi se täällä kesti vain hetken) jälkeen tuli tälläisiä kuvia.
Ja kun kotona olen vain minä ja Minni, niin neiti on saanut kärsiä osansa tästä kuvausinnosta.


Sitten välillä mulkaistaan kyllästyneenä, että voisitko mennä pois ja antaa minun vain nukkua!
Nyt on lähdettävä sinne siivoustalkoisiin Emman huoneeseen, ennenkuin aurinko saa sen taas liian kuumaksi.

Saa nähdä mitä ensi viikolla saa aikaiseksi, sillä hieman se superhelle pelottaa. Mutta toisaalata eihän se muutaman viikon täysi laiskottelu varmasti pahaksikaan ole. Saattaa käydä niin, että sen jälkeen onkin enemmänkin energiaa, kuin aikoihin. :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille.

Terveisin,
Pirjo

4 kommenttia:

 1. Tuntuu olevan muilakin puhti poissa, helteen takia.
  Aikaiset aamut on ihania, silloin on viileää ja luontokin vielä heräämässä. Upeita nuo siun luntokuvat, aivan mahtavia

  VastaaPoista
 2. Ihania kesäkuvia !
  Helteellä pitääkin laiskotella :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Olet hyvä valokuvaaja.

  VastaaPoista