perjantai 27. tammikuuta 2012

PIF; Anna hyvän kiertää

Neula ja vasara-blogissa Weba jatkoi anna hyvän kiertää-tempausta ja minä tartuin heti kiinni. Itella kiikutti paketillisen ihanuuksia eli punaisen kaulurin, joka on erittäin lämpimäksi ja mukavaksi jo todettu, teetä ja salmiakkisuklaata NAM! Kiitos Weba.

Nyt on minun vuorostani aika antaa hyvän kiertää, englanniksi "Pay it Forward" = PIF eli ideana on ottaa kolme osallistujaa, jotka vuorostaan lupaavat laittaa hyvän kiertämään kolmelle eteenpäin. Ainoa ehto on, että se on itse tehtyä.

Kuten Weba, tarjoan mahdollisuuden saada jotain itsetehtyä kolmelle ensimmäiselle, jotka kommentoivat blogiini. Minulla ei ole juuri nyt mitään valmista eli nyt on mahdollista toivoa jotain lempiväriä, se mitä paketista löytyy on vielä minullekin yllätys, mutta kolme ensimmäistä kommentoijaa laittakaa minulle sähköpostiin: violettiajavillalankaa (at) gmail.com (välilyönnit pois) yhteystietonne, lempiväri, lempiherkku ja lempiharrastus... Tuon lempivärin kanssa kannattaa antaa muutama vaihtoehto.

Nyt päätin ottaa rennosti eli lupailen kolmen kuukauden sisällä jotain lähetystä tulevaksi... =)

Eli oletko sinä valmis antamaan hyvän kiertää??

4 kommenttia:

 1. Minä voisin taas ryhtyä tähän. Olen pari piffiä jo kokeillut. Minulle kelpaa ihan mikä vaan, parasta on täysi yllätys!!

  VastaaPoista
 2. Minäkin haluan kokeilla ja laitan postia tulemaan...

  VastaaPoista
 3. juu... haluan kyllä kokeilla, kuulin siskontytöltä tämmöisestä. laitan mailia :))

  VastaaPoista
 4. Voihan räkä, olin myöhässä.

  VastaaPoista