sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Ufo-projekti 2012

Erittäin hyvää vuotta 2012 kaikille! Tammikuu alkoi ja nyt olisi niiden uudenvuodenlupausten aika ;) Valitettavasti olen todella huono pitämään lupauksiani tai ainakin todella taitava keksimään porsaanreikiä, jotta niitä ei tarvitsisi pitää. Huomasin tuossa KYHäilyiden ja KyJy:n kanssa pelatessa, että tuollaiset projektit ovat näköjään ihan mun juttuni, joten päätinpä aloittaa ihan oman prjojektini eli UFO projekti 2012.

Ideana olisi tehdä yksi UFO kaapista pois kuukaudessa. Näin ajateltuna ei paha juttu, sillä työhän on jo aloitettu, joten yksi vaihe jo työstä tehtynä. UFO:ksi lasken työn, joka on ollut kaapissa ainakin 2 kuukautta. Työstä ei tarvitse tehdä sitä, mikä siitä on ollut tarkoitus tulla vaan sen voi myös purkaa ja tehdä langoista jotain muuta. Lopputulos on kuitenkin oltava, että 1 UFO on kaapista poissa joka kuukausi.
 
Pitipä käydä ihan Nasa:n sivuilla lainaamassa upeaa avaruuskuvaa nappiin. =D No ainakin minä olen innoissani tästä. 

Tervetuloa kaikki UFO:ihin kyllästyneet mukaan tähän.
Kaappiin kurkistaessa tuli jo pienellä vaivalla löydettyä nämä 7 UFO:a eli kyllä ne loputkin 5 vielä löytyy. Ainoa työ, mistä olen hieman huolissani on tuo alaoikealla oleva revontulihuivi, sillä siinä on työnä myös selvittää Minnin sotkema lankakerä... Lanka kun on tuo Minnin rakastamaan Lace Ball... Voi olla, että se on useaan otteeseen solmussa ennenkuin saan huivin valmiiksi.;)

Sitten ihan muihin asioihin. Huomasin Lankapirtti blogista Matleenan stytomyssy jutun. Ideana tehdä kaksi stytomyssyä ystävänpäiväksi. Vaikka en mikään hattujen tekijä ole niin tämän verran varmasti minäkin osaan tehdä oli viime vuoden viimeisin päätös ;)


Kaapin kätköistä löytyi myös 12 kerää Novitan Puroa... Sinäänsä ihme juttu, sillä en ole tiedostanut ostaneeni tuollaista määrää kyseistä lankaa. Varsinkin kun sen kerran kun Puroa olen neulonut raivostutti langan nopea nyppyyntyminen... No nyt päätin, että tämän vuoden aikana on jotain saatava aikaiseksi noista langoista. Nyppyyntymisen estämiseksi luulen, että niistä tulee jotain huovutettua.

Olipa se kaappi myös syönyt aika määrän lankaa ja en lupaa mitää, mutta yritys olisi kova, että jokaista ostettua lankakerää kohden tulisi käyttää vähintään yksi lankakerä johonkin työhön.

Uusi vuosi ja uudet tavoitteet. Tästä on hyvä jatkaa ja yhden lupauksenkin aion tehdä. Neulepuikoille on kehitettävä jokin järkevä säilytyssysteemi. Joka toisessa nyssykässä kaapissa oli satunnainen määrä puikkoja, ei ihme, että niitä ei ole löytynyt tarvittaessa.

Rauhallista alkavaa tammikuuta ja toivottavasti tämä vuosi on antoisa sekä miellyttävä teille kaikille =D

3 kommenttia:

  1. Onnea ufojen valmiiksi saamiseen :)Itse yritän tänä vuonna saada lankavarastoa ainakin puolella pienemmäksi,katotaan kuinka käy :)

    VastaaPoista
  2. Iloisia projekteja toivottelee Riitta Sinikka.

    VastaaPoista
  3. Kiitos muistamisesta!!terveisin Riitta Sinikka

    VastaaPoista