torstai 31. toukokuuta 2012

Paljastuksen paketti

Näin upean runsaan paketin ihanainen SNY:ni minulle lähetti kierroksen viimeiseksi paketiksi. Ja kuten huomaatte niin Minni on heti katsastamassa mitä sieltä löytyi.
Paketissa oli 2 tiskirättiä, tytöille hyppynarut, Minnille ja Roosalle herkkuja,


Neljä kerää Dropsin Cotton light lankaa, neula purkki (tämä tuli niin tarpeeseen), kerma karkkeja, Fazerin uutuus mansikka vanilja suklaata (on muuten herkullista), kaunis kortti ja  mysteerihuiviin loppu ohje. Salaisuus selvisi ja SNY parini henkilöllisyydeksi paljastu Riikka Riikan neulesivut- blogista.

Tytöt eivät suostuneet menemään nukkumaan ennenkuin saivat kokeilla uusia hyppynaruja. Siellä he kävivät pihalla pyjamat päällä pomppimassa. Minni yritti varastaa koko herkku pussin kun avasin sen ja Roosa istui niin hienossa asennossa odottaessaan omaa herkkuaan, että mieluisia oli myös paketin antimet kaikille muille.

Suuri kiitos sinulle Riikka aivan ihanasta keväästä ja kiitokset myös SNY:N ihanalle emolle Heidille, olet tehnyt valtaisan urakan pitäessäsi langat käsissäsi. Ja vaikka KYH alkaa huomenna lupaan tehdä mysteerihuivin valmiiksi Juhannukseksi. Toivottavasti tämä lupaus on helppo pitää, loma kyllä alkaa viikon päästä =)

Hyvää tulevaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Kyllä lämmitti mieltä kuulla, että viimeinenkin paketti ilahdutti teitä. Ihana tuo Minni tuossa kuvassa. Mä niin luulin, että teillä on kaksi kissaa, mutta yksikin näköjään riittää =)

  Kyllä nämä Sny-tempaukset ovat niin mukavia ja sinun paketteja oli kiva suunnitella ja kasata. Kiva ilahduttaa toisia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Riikka, kyllä meillä oli vielä vuoden vaihteessa kaksi kissaa, mutta Jelena reppana ei sopeutunut tänne. Se pelkäsi aivan mielettömästi meidän Roosaa ja oikeastaan asui meidän makuuhuoneessa ja päivisin siellä minun vaatekaapin ylimmällä hyllyllä. Kun se rupesi vielä protestoimaan pissimällä kaksi kertaa nukkuvan mieheni päälle oli se melko selvää, että ei se meillä viihtynyt. =(

   Poista
 2. Arvonnan huivi ja muffinssit tuli perille.
  ISO kiitos! Huivi on ihanan pehmoinen kaulalla!

  VastaaPoista
 3. Hieno paketti!

  Kiitos itsellesi osallistumisesta!

  VastaaPoista