torstai 24. toukokuuta 2012

Söpöilyä ja välimuistaminen


Tämä vain on pakko jakaa teidän kaikkien kanssa =) Eikö ole söpö!

No söpöilyt sikseen ja päivän ehdottomaan piristykseen. Postilaatikosta löytyi tänään kirjekuori, jossa oli:
välimuistaminen SNY:ltäni. Sieltä löytyi kaunis kortti, suklaata...on muuten jo tähän mennessä puoleen väliin syöty, kun on niin herkkua =) ja jatkoa mysteeri huiviin. Suuri kiitos sinulle SNY!

Mitään en ole aikaiseksi saanut. Jämäilyä olisi vielä viikon verran, mutta saldo ei kartu millään. Tämä viikko on ollut sellaista hulabaloota. Eilen oli tyttöjen kevätjuhlat. Neidit ovat samassa koulussa ja koska oppilaita on sen verran paljon, että kaikki eivät mahdu yhteen juhlaan niin meilläpä kävi tuuri ja saimme nauttia lasten esityksistä kahteen kertaan. Kyllä nuo ala-aste ikäiset ovat sitten luovia lapsia. Näki, että monessa ohjelmassa olivat lapset itse saaneet ideoida koko homman. Kovin oli musiikkipainotteista ja miten taitavia musikantteja he olivatkaan. Itse soittivat suurimmassa osassa esityksiä kaikki instrumentit. Ja sinäänsä ovela pieni juonne illassa oli se, että huomasi lasten rentoutuneen toiseen juhlaan mennessä. Ensimmäisessä oli kovinkin pajon jännitystä huomattavissa, mutta toinen meni ihan rennosti.

Onneksi viikonloppu on jo kohta ja pääsee rentoutumaan. Ja ihanaa säätäkin on luvattu. Tuurilla voi viettää viikonlopun ulkoilmassa =)

Hyvää torstain jatkoa kaikille ja rentouttavaa viikonloppua myös teille!

6 kommenttia:

 1. Mulla oli myös tuollainen kolmivärinen tyttäkissa, jonka nimi oli Minni. :)
  p.s. Miun blogissa on sulle haaste.

  VastaaPoista
 2. Ihana söpöliini! Hän voisi käydä osallistumassa Leevin synttäriarvontaan:)

  VastaaPoista
 3. No on kyllä söpö . Hän siellä viettää oikeita kissanpäiviä :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä söpöliini :)
  Ihania toukokuun lopun päiviä sinulle :)

  VastaaPoista