maanantai 28. marraskuuta 2011

Mitään ei saa aikaiseksi ;)

Miten voi olla tälläinen kiire kokoajan? Mitään ei saa valmiiksi asti ja päivät kuluu niin nopeasti. Ei edes tietokoneella kerkeä käymään.

Neulontakurssi meni jo viikko sitten ja sieltä sai taas hyviä vinkkejä ja kaikkein tärkeintä, sai viettää aikaansa samanhenkisten ihmisten kanssa. Piti tietenkin heti sunnuntai-iltana käydä netissä tilailemassa hyviä kirjoja, joita siellä tuli selailtua. Eli täällä sitä odotellaan pakettia kirjakaupasta ;)

Nuorimmainen oli suurimman osan viime viikosta kipeänä, lopulta paljastui korvatulehdus, josta neiti ei ollut lääkärikammoisena maininnut mitään. Neiti on vieläkin lääkekuurilla, onneksi jo ihan normaali itsensä kuitenkin.

Jelena on jo kotiutunut niin hyvin, että kaipa se meille jää asumaan =D Sinäänsä ihana asia, sillä suloisempaa kissaa saa hakea. Vielä se ei ole suotunut tutustumaan koiramme Roosan kanssa, mutta eihän siihen mitään kiirettä ole.

Sivun näyttöjä on kerääntynyt jo yli 9500 kpl. Kun 10 000 menee rikki on aika pitää arvonta. Sitä odotellessa...

Erittäin hyvää viikon jatkoa kaikille nyt lähden tekemään jotain valmista!

5 kommenttia:

 1. Joskus vain tuntuu siltä.ettei aika riitä mihinkään,tai mitään ei tule tehdyksi,vaikka olisi aikaakin... Älä huoli,vielä se korjaantuu ;) Kyllä se Jellu-kisu vielä tottuu,hyvältä jo vaikuttaa.. Mukavaaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Täällä on sama ongelma, että aikaa ei vaan tunnu riittävän mihinkään. Onko sitä itse tullut hitaammaksi?
  Mukavaa alkanutta viikkoa ja tehdään se mikä keritään!

  VastaaPoista
 3. Voi älä stressaa turhia ainakaan käsitöiden takia . Niiden on tarkoitus olla rentouttavaa puuhaa ja täysin vapaaehtoista ilman suorituspaineita. Sinulla on ollut lapsi kipeänä ja muita kiiritä.Teet käsitöitä kun jaksat ja sinua huvittaa, ei niin että jotakin valmista pitäisi aina tulla siinä ja siinä ajassa...Olen itsekin vasta nyt päässyt kunnolla nauttimaan käsitöistä kun poika on 22v. opiskelija ja aikaa on käytössä enemmän.Ei ne langat ja käsityöt sieltä mihinkään häviä ja varastat aina välillä aikaa itsellesi hetken silloin tällöin nauttiaksesi niistä. Tsemppiä ja pikaista paranemista juniorille.

  VastaaPoista
 4. =) kiitos ihanista sanoista. Eniten on joulustressi, joka vaivaa joka vuosi tähän aikaan, kunnes saan taottua päähäni, että kyllä se joulu tulee taas tänäkin vuonna stressaa sitä tai ei. Niin ja toinen on heinäkuusta asti jatkunut pesuhuone/sauna remontti. Ehkä valmistuu jouluksi... Kun tuntuu, että koko asunto on ihan sekasorrossa, kun on toisessa päässä remonttia. Käsityörintamalla olen jo tullut siihen tulokseen ,että kaikkea vaan ei voi saada valmiiksi jouluun mennessä. Tuli haukattua liian iso pala tällä kertaa, mutta kaikesta oppii =D

  Kyllä tämä tästä. Viikonloppu on jo ovella ja silloin aion olla vain ja rentoutua!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Pirjo Kettu-lähetyksestä! Vielä en ole ihan päättänyt mihin raaskin nekäyttää, mutta jotain kaunista niistä (toivottavasti) tulee =) Ja koko perhe niitä ihaili.

  VastaaPoista