tiistai 15. marraskuuta 2011

Tuoko sirpaleet onnea???

KyJy #6 Olga sukat valmistuivat juuri
Lankana Novitan Seitsemän veljestä ja puikot 4,0. Painoa sukille tuli 154 g eli 308 m

Eliinas shawl on pingoituksessa eli enää 8 +  yksi päättelemätön kesken... Kuitenkin vajaa 40 pv jouluun, joten vieläkään ei olla kuivilla tässä urakassa ;)

Niin noista sirpaleista. Löin juuri pääni kirjahyllymme lasioveen ja se sanoi työsopimuksensa irti. Kauhea määrä sirpaleita tippui niskaan. Onneksi lasi oli sellaista turvalasia, joka meni isoiksi, ei niin teräväreunaisiksi palasiksi, jotta selvittiin suuremmilta vammoilta. Tuo ovi on saanut kipeää jo useamman kerran, joten oli vain ajan kysymys milloin se menee rikki. No onneksi tämä tapahtui minulle eikä kummallekaan tytöistämme. Nyt on sitten imuroitu ja lakaistu lattiaa ja aina vain löytyy sirpaleita. Eli sitä onnea odottaessa...?

Kävin viikonloppuna Helsingin Kädentaidotmessuilla ja eipä sieltä muuta mukaan tarttunut kuin tämä:

Siis oli minulla kolme muovikassillista tavaraa kun kotiin tulin, mutta ainoa käsityöhön liittyvä oli tuo leimasin. Emma ja siskoni poikansa kanssa oli minun mukanani, joten lasten kanssa ollessa jäi käsityöpuoli vähän pikaiseksi silmäilyksi. Mielettömän hyvää ruisleipää sieltä sai sekä tytöille Outlet Exposta tietenkin nukkeja...

Toisaalta se ei ollut mikään suuri pettymys, ettei sen enempää saanut mukaan, sillä torstaina oli jo mukaan tarttunut tälläinen saalis
Kaksi vyyhtiä punaista Viron villaa tuo punainen kartio on silkkilankaa eli sitä sitten riittää joksikin aikaa ja nuo kukkaset ovat tulevaan nypläystyöhön... Se taas on jossain tulevaisuudessa.

Sen verran kissarintamalla, että Jelena näyttää kotiutuneen meille. Se merkkaaminen jäi siihen pariin kertaan. Nyt kun Roosa haukkuu menee Jellu ehkä sängyn alle tai sitten se vain katsoo kissalle tyypilliseen hieman ylimieliseen tapaan kuonoaan pitkin eikä välitä koirasta. Vieläkään nämä kaksi sankaria eivät ole kunnolla tutustuneet toisiinsa, mutta Jelena ja Minni tulevat jo toimeen ihan kivasti. Välillä tapellaan paikasta mieheni vieressä, mutta se on aika pientä. Eli vahvasti näyttää siltä, että Jelena on tullut jäädäkseen ja hyvä niin =D

Nyt lähden purkamaan huiviani pingoituksesta, jotta huomisellekin tulisi jotain kerrottavaa :)

Erittäin hyvää tiistain jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kauniit sukat. Väri on mieleiseni. En minä vaan tuollaisia jaksaisi neuloa. Perussukkien neulontakin on nyt pakkopullaa.
  Aivan ihanan värisiä lankoja olet ostanut.
  Niin... Nytpä sitten nähdään, pitääkö sanonta paikkaansa. Onneksi et satuttanut itseäsi.

  VastaaPoista
 2. auts, onneksi ei käynyt pahemmin!

  Tunnetaanko me muuten henkilökohtaisesti? Noita kukkahelmiä käytetään Pirkon nypläysryhmissä ainakin..

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat :)
  Onneksi ei käynyt pahasti lasin kanssa! Mutta tietäähän tuollainen määrä lasia valtavasti onneakin sitten :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä, ettei lasin kanssa käynyt pahemmin!

  Kauniit sukat, ja upean väristä vironvillaa. Kiva kuulla, että Jelena on sopeutunut uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kehuista =)
  Kio, olen Pirkon Tuusulan ryhmässä, olet tainnut vierailla seillä muutamaan kertaan =D

  VastaaPoista
 6. kiva, arvasin oikein :) seuraavan kerran kun siellä käyn, mielellään saa kiskaista hihasta. Kun en tiedä ihmisten nimiä siellä..

  VastaaPoista