sunnuntai 6. marraskuuta 2011

KyJy #4 Revontulihuivi

Vielä 10 KyJy:ä valmisteilla ja joulu senkuin lähenee... Kaihoten katselen, kun jo monessa blogissa ilmoitellaan viimeisenkin KyJy:n valmistuneen... No eiköhän tämä tästä.?
Tässä on kuitenkin valmiina numerolla 4 aloitettu KyJy Revontulihuivi

Lanka: Shoppel Wollen Lace Ball
Puikot : 5,0
Paino: 64g eli 512m

Jelena neito vielä totuttelee meihin. Hieman alkuvaikeuksia on ollut, sillä neiti pelkää aivan valtavasti meidän Roosaa. Jellu viettää aikaansa meidän makuuhuoneessa ja Minnin kanssa ne jo suostuvat olemaan samassa huoneessa ilman sananvaihtoa. Viikolla se protestoi, uskottavammin Roosan takia, pissimällä kaikkien lattialle unohdettujen vaatekappaleiden, vilttien ja tietenkin myös mattojen päälle makuuhuoneessamme. Nyt sitten nukutaan kissanhiekkalaatikko sängyn vieressä ja se on onneksi auttanut. Toivottavasti nämä elukat nyt sopeutuvat yhteiseloon. Muutoin Jellu on tosi suloinen ja nukkuu vieressämme tulee jo syliin ja kehrää, mutta ei se ole kissan elämää, jos joutuu olemaan vain yhdessä huoneessa ja pelkäämään koiraa... :( No vasta viikko takana ja pesukone toimii.
Viikko sitten ilmoitin lopettavani lankalakon. Ei se ole ihmisen elämää, kun pitää noin itseään kiduttaa. Heti oli tilattava Neuleaddiktio-blogista näitä ihania itsevärjättyjä lankoja. Jostain syystä olen niin heikkona näihin toisten värjäämiin lankoihin. Heti tuli parempi mieli. Kuten näkee Jelena ei ihan vielä ole mallin töistä innostunut. Tuli vain sängyn laidalle ihmettelemään mitä se muija puuhaa =D

Tämän tilauksen jälkeen tiistaina töissä tuli työkaveri juttelemaan, että haluaisinko häneltä vähän villalangan loppuja, kun hänllä ei olisi niille käyttöä ja ei oikein tiedä mitä niillä tekisi... No seuraavana päivänä oli työpöytäni vieressä tämä:
Muovikassillinen lankoja.. Eli mitä tästä opimme...Kannattaa lopettaa lakkoilu niin palkitaan =)

Nyt lähden nauttimaan Emman leipomasta sokerikakusta. Se on ihanaa, kun neiti vuoroin ilmoittaa, että hän haluaa leipoa juuri nyt tai olisi kiva välillä saada imuroida.Niin kauan, kun neiti vapaaehtoisesti haluaa auttaa kotitöissä suotakoon se hänelle!

Erittäin hyvää sunnuntain jatkoa kaikille.

9 kommenttia:

 1. Upea revontuli ja mukava lankasaalis :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis revontulihuivi ja väri ihana! Värjätyt langat ovat herkullisen näköisiä, karamelleja:D

  VastaaPoista
 3. Kivat värit on huivissa. Ja hienoja lankoja ;).

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Kaunis revontuli!

  Mullakin on vielä työläimmät KyJyt kesken, joten et ole yksin :-)

  VastaaPoista
 5. Samat sanat kuin edellä! Perustetaan uusi ryhmä, KyJyt, jotka valmistuvat ehkä jouluksi.

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti Jelena kotiutuu ja Roosakin hyväksyy sen. Suloinen kisu, kuten Minnikin!

  Lankalakot eivät sovi minullekaan. Kohtuudella kaikkea, uutta lankaakin! :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis Jelena-kissa , ja tyylikäs on kissan nimikin,tulee mieleen Hieno Venäläinen Kreivitär tms. :)
  Lanka-lakko on varmaan neulojille yhtä epäterveellistä askeettisuutta kuin r.p-mallien,lehtien tai muliinilankojen osto-lakko meille ristipistoilijoille :D

  Meidän kisu-neidit Melli ja Nami lähettää Miauu-terveiset kaikille teille ! :)

  VastaaPoista