sunnuntai 30. lokakuuta 2011

KyJy #20 Arrowhead shaw, uusi perheenjäsen ja epäonnistuminen ;)

Arrowhead shawl tuli eilen illalla valmiiksi. Oikea väri ei todellakaan ole tuon vihreä vaan enemmän keltaiseen taittuvaa. Jotain syystä aamun valossa ei tuon parempaa kuvaa saanut. Olisin niin halunnut hehkuttaa ihanaa vihreää =D
Huivin kriittiset tiedot ovat:
Lanka: Regian sukkalanka
Paino: 56g eli 235m
Puikot: 4,5

Hieman jännitti tuossa päätellessä tuleeko painoa tarpeeksi, mutta juuri ja juuri päästiin kriittisen 50g yli =) Lopusta langasta pitää keksiä vielä jotain on se niin ihanan vihreää.
Meille tuli eilen "koekäyttöön" uusi perheenjäsen Jelena. Koekäyttöön siksi, että pakkohan se on saada selville tuleeko neiti toimeen meidän nykyisten elukoitten kanssa. Jelenan saavuttua alkoi kauhea mouruaminen ja kesti hetken, kunnes tajusin, että äänen pitäjä olikin meidän Minni. Se kun ei emonsa jälkeen nähnyt muita kissoja näin läheltä. Minni halusi olla sylissä ja silitettävänä miltei koko illan, jota se ei koskaan aiemmin ole vaatinut. Ennemminkin juossut karkuun liiallisen hellimisen pelossa ;) Yöllä heräsin siihen, että Jelena kävi sängyssä tutkimassa meitä, mutta muuten yö meni ihan rauhallisesti.

Minni viettää aikaansa mielenosoituksellisesti kellarin rapussa

Roosa haluaisi leikkiä "rosvoa ja poliisia" molempien kissojen kanssa...

Niin ja sitten se epäonnistuminen. Elokuun alussa alkoi minulla se langanostolakko. Ja nyt se sitten loppui. Ihan en vuoden loppuun asti kestänyt, mutta huomasin korvaavani langat karkilla, joten kiloja on kertynyt siihen tahtiin lisää, että pakko lopettaa tuo itsensä kiduttaminen. Joulua ennen nyt ei karkkilakkoa kannata aloittaa, mutta se on vuorossa tammikuussa. Ensi viikolla tulee sitten ensimmäinen postaus tulevista lankasaaliista, sillä onhan se otettava kiinni kaikki, mitä miltei kolmena kuukautena olen jäänyt paitsi ;) Ok, on nyt muistettava, että kohtuus kaikessa.
Tässä on vielä Emman näkemys Jelenasta, neiti on onnellinen uudesta kissasta. Jenny on ollut yökylässä taas koko viikonlopun eikä ole tietoinen Jellusta, mutta saa nähdä millainen ilo repeää kun haetaan hänet kotiin. Puoliso on nyt jäänyt ihan alakynteen tässä perheessä. Vaimo, kaksi tytärtä sekä nyt kolme narttu elkukkaa takaavat täydellisen akkavallan!

Tähän on hyvä päättää ja toivottaa teille kaikille erittäin hyvää sunnuntaita.

9 kommenttia:

 1. Kivasti menee värien vaihtumiskohdatkin huivissa.

  Mukava kissa-koirajuttu :).

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle perheenjäsenelle! Meillä ei tulokas ole koskaan päässyt alkuasukkaan suosioon, vaikka on kovasti yrittänytkin. Tilanne on rauhallinen, muttei ylitsevuotavan ystävällinen :)
  Ihana piirros!

  VastaaPoista
 3. KIVA HUIVI JA JELENA ON OIKEA KAUNOTAR. ONNEA UUDESTA PERHEENJÄSENESTÄ.

  VastaaPoista
 4. Onnea vain uudesta perheen jäsenestä, toivotaan kaiken menevän kivuttomasti. Jelena muistuttaa meidän Nekkua ulkonäöltään;D

  VastaaPoista
 5. Onpa taas syntynyt huivikaunotar!
  Onnittelut uudesta kisujäsenestä!
  Jospa siellä alku tutustumisvaikeuden jälkeen ystävyys voittaisi.
  Itsellä langanostolakko on vielä pitänyt, mutta nyt on tullut tilalle kaikkea kierrätykseen liittyvää askartelua ja siihenhän materiaali löytyy kirpparilta. Sieltä sitä tavaraa sitten kannetaan lankojen sijaan.
  Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Nätti huivi! Ja toivotaan, että uusi perheenjäsen sopeutuu joukkoon!

  VastaaPoista
 7. Sinä sitten osaat neuloa noita huiveja!! Taas upea luomus. Roosako ei saanut kissoja innostumaan leikistä, vaikka noin nätisti pyysi?

  VastaaPoista
 8. Usko tai älä : meillä on myös (niikuin Mustakissalla Nekku-niminen kissa joka ON ihan samannäköinen...No, epäonnistuminen ei ollut paha...

  VastaaPoista
 9. Kauniita huiveja olet kyllä saanut aikaan :) Täällä blogissasi seikkailee todella suloisia nelijalkaisia myös!

  VastaaPoista