perjantai 28. lokakuuta 2011

KyJy #2 Lumi huivi valmis

Lumi-huivi  Novitan Tico Tico langasta. Kaunis malli ei kyllä pääse oikeuksiinsa tuossa kirjavassa langassa ja tämä tulee siihen uudelleen toisesta langasta tehtävien listaan heti tuon Haruni huivin jälkeen.
Lankaa kului 90 g eli noin 360m.
Puikot olivat kokoa 4,0

Nyt en enää tiedä onko tämä KyJy projekti hyvässä vai surkeassa mallissa. Arrowhead huivi on juuri pingoituksessa ja Revontuli huivi puikoilla, mutta jotenkin vain tuntuu ettei mitään saa aikaiseksi. Puolessa välissä ollaan nyt virallisesti, mutta olen saanut käsistäni laskettua varmaankin puolet töistä jonnekin... Kunhan nyt saisi kaikki etsittyä. Eli KyJy:t kadoksissa...???
Tytöillä on tämä viikko syyslomaa, mutta olen itse joutunut olemaan töissä. Tytöt ovat viettäneet aikaansa kotona isän seurassa ja minä olen tuntenut syyllisyyttä virikkeiden puutteesta. Eilen töiden jälkeen pakkasin tytöt autoon ja lähdimme kolmeksi tunniksi läheiseen HopLopiin. Saavatpahan kertoa jotain tehneensä ensi viikolla koulussa. Kotiin palatessa olikin ohjelma taattu olohuoneen ikkunasta. Pitkään mietimme mitä on naapurissa tapahtunut, kunnes Facebookin kautta sain kaverilta vihjeen, että lentokentällä pidetään suuronnettomuus harjoitukset Oli siinä sekä tytöillä että vanhemmilla ihmettelemistä, kun olkkarin ikkunasta näkyi vilkkuvia valoja minkä ehti ja kaikki mahdolliset hälytysajoneuvot menivät pilkkopimeään metsään. Oli aika hauskan näköistä, kun tiesi, ettei ollut tosi kysymyksessä.

Se on sitten virallisesti syksy tullut taloon, kun vaatteita ei saa enää ulkona kuivatettua ja on käytettävä kuivausrumpua. Minni-neiti tykkää tutkia kuivasurummun sisältöä. Yleensä tuo luukku on kiinni, mutta nyt olin juuri tyttöjen seurana, kun he istuivat kylvyssä (meillä neidit käyttävät vielä niitä ikiaikaisen vanhoja vauva-ammeita, mahtuvat olemaan juuri ja juuri polvillaan siellä) ja täytin samalla pyykkikonetta.
Hyvää ja rauhallista viikonloppua kaikille =)

4 kommenttia:

 1. Onneksi se oli vaan harjoitus.
  Minulla tulee kylmät väreet aina , kun kuulen hälytysajoneuvon äänen.
  Pyykit ei tosiaankaan enää ulkona kuivu. Se on harmi, sillä samalla jää raikas tuoksu pyykeistä pois.
  Niin ja... Olet sinä taas kauniin huivin tehnyt.
  Mukavaa viikonlopun alkua!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis huivi! Ja ihana Minni-kisu ;)

  VastaaPoista
 3. Lumi-huivi on kaunis ja kivan värinen:)

  VastaaPoista