lauantai 28. tammikuuta 2012

Löhö lauantai.

Posti toi K-ä-s-i-n-t-e-h-t-y-ä- blogin Helenalta näin ihanan arpajaisvoiton =)Hiiripussi on vallan suloinen ja se pääsee käsityö koriini vartioimaan neula rasioita ja muuta pikku sälää... Ne kun ovat aina jossain pohjalla ja sitämyöten kadoksissa. Lehdet ja kirja on jo selailtu kertaalleen läpi  ja mitä kaikkea ihanaa ne ovatkaan täynnä. Toisesta Ahkeraliisa lehdestä löytyi aivan suloinen neulottu pingviini, jota on pakko kokeilla kunhan kerkeän. Suuri kiitos Helena!

Se on kumma kuinka elämä on yhtä ylämäkeä ja alamäkeä. Viime viikolla tuli muutama huono uutinen ja tällä viikolla on eteen tullut kaikkea ihanaa. Pitänee vielä laittaa Lotto vetämään ihan varmuudeksi, jos vaikka tämä hyvä tuuri jatkuisi iltaan asti ;o)

Tämä lauantai on löhälauantai ihan siksi, sillä olen jo jokin aika sitten ilmoittanut, että kunhan juhlakuukaudesta selvitään niin seuraava viikonloppu on pelkkää löhöämistä. Pakko päästä rentoutumaan. No rentoutuminen on jo tähän mennessä sisältänyt kaupassa käyntiä, pyykin pesua ja ruoan laittoa, mutta seuraavaksi siivoan sohvan ja sitten linnottaudun sen nurkkaan neuleen kanssa.

Viikon päästä alkaa uusi urakka, kun pitkään luvattu harrastehuoneen raivaus täytyy viimein aloittaa. Tuo parempi puolisko on sitä mieltä, että ei tule onnistumaan, mutta ei siitä pidä stressiä ottaa. Rauhassa joka viikonloppu vähän kerrallaan niin kesään mennessä on mahdollista saavuttaa (???) unelmien harrastehuone. Voi olla, että paljonkin tavaraa pitää laittaa kiertoon, jotta sinne sisälle mahtuu, mutta sitä murehditaan sitten, kun siihen asti päästään =D

6 kommenttia:

 1. Mukavaa löhöviikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Löhölauantait todellakin on parhaita!

  VastaaPoista
 3. Sainpa juuri aika hyvän idean koko kevättä ajatellen, mutta katsotaan toteutanko vaiko en. Ensimmäisen paketin suunnittelu vasta alkuvaiheessa, mutta onpa tässä aikaa =)

  VastaaPoista
 4. Kiva arpajaisvoitto!
  Nuo lehdet ovat houkuttelevan näköisiä. =))

  Se on taas arki edessä.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista