lauantai 7. tammikuuta 2012

Ekolokinen hiirivaihtoehto

Minni neiti majoittui hiirimatolle niin omistajan elkein, tässä jo hieman käärmeissään siitä, että kehtasin herätellä sitä salamavalolla =) Kyllähän sitä mielummin tuollaista "hiirtä" käyttelisi, jos se olisi vain järjestelmän kanssa yhteensopiva ;)

Mutta tänään on onnen päivä! Puoli vuotta sitten heinäkuussa alkoi meidän ikuisuusprojekti eli sauna ja kylpyhuoneremppa. Kaakelit tippuivat seiniltä, kosteutta pääsi rakenteisiin, sokerimuurahaisilla oli pesä seinän välissä ja lauteet heiluivat uhkaavasti. Nyt tämä uurastus, jota mieheni on poikansa kanssa tehnyt meillä, alkaa olemaan loppusuoralla. Muutama lista puuttuu ja jotain pientä on vielä kesken. Lattialämmiyksen saamme ensi kesänä, koska ei tähän aikaan vuodesta viitsi pattereita tyhjentää sen takia. Mutta kiukaassa on nyt tulet ja pääsemme pian löylyyn istumaan! Ja mikä parasta ei tarvitse käydä suihkussa kellarissa, siellä kun on aika viileää.
Tässä sauna
Ja tässä pesuhuonetta. Pienet on tilat ja ahtaat kuvauspaikat, mutta nyt tämä tyttö pääsee perheineen nauttimaan kauan odotetusta saunasta. Siitä suomalainen pitää =D

Hyvää lauantain jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Wau ! Näyttääpä tosi hienolta. Onnea uudesta saunasta ja nautiskelkaahan löylyistä :)

  -memmu-

  VastaaPoista
 2. Varmasti mukava tunne, kun saunaremontti on noinkin loppusuoralla. Makoisia löylyjä :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uuden saunan johdosta. Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
 4. Komeeta on! Onnea vain saunan johdosta, sääkin on saunan lämmitykseen mitä sopivin. Tuollaisia hiiriapuja meilläkin on välillä tietsikkapöydällä...:D

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! Itse vietin joulun vastavalmistuneessa talossa, jonka saunasta puuttui lauteet. Oli kieltämättä hauska fiilis istua joulusaunassa raksapukin päällä. :) Ja vielä kun myräkkä katkaisi sähköt, niin ainoa valo oli kiukaan lasiluukusta lepattanut tuli. Hyviä löylyjä teille!

  VastaaPoista
 6. Ihana kissa!
  Tänää tuli tuo arvonnan voitto paketti perille, kiitos. Oli erittäin mieluinen! :):)

  VastaaPoista
 7. Oi, onnea! Makoisat olivat varmasti löylytkin, suihku ylellinen!
  Toivon niin kovasti, että meidänkin remppamme vielä joskus etenisi kellariin asti...

  VastaaPoista
 8. Onnea uudesta kylppäristä! Täällä on musta lajitoveri kerällä ihan samassa paikassa, kun tuo teidän kirjava kaveri :).

  VastaaPoista