perjantai 6. tammikuuta 2012

Rauhallista Loppiaista

Virallisestihan joulu loppuu tähän... Tai sitten toisille Nuutinpäivään, mutta meillä on kuusi purettu Loppiaisena ja koristeet viety säilöön odottamaan ensi joulua. Tänään ei vielä olla siihen keritty. Oli hieman kiireinen aamu. Mutta siitä myöhemmin.

Jotain on valmiiksikin saatu
Musta/piknit on Emman villasukat. Neiti kadotti ne, jotka kesällä neuloin, joten tänä kumisaapas talvena piti saappaisiin saada uudet villasukat. Tietenkin kadotetut löytyivät juuri ennen kuin sain nämä pääteltyä, mutta ei voi olla liikaa villasukkia =) Lankana 7-veikkaa ja menekki 66g Nuo sini/valkoiset ovat sitten UFO projektin ensimmäiset uhrit. Lankaa en muista (olisiko ollut Sisua) ja tehty miltei valmiiksi noin 2 vuotta sitten... Nyt liian pienet tytöille, mutta eiköhän niille koti löydy. Painoa 48g
Itella ystävällisesti kantoi näitä ihanuuksia lähi postiin. Tilailin taas Zeldalta hänen dippauksia ja ihania ovat. Nyt pääsee huiveja tekemään ja tuota turkoosia lankaa on tullut etsiskeltyä ihan värin takia.
Tässä sitten siihen päätökseen, että samalla kun tulee lankaa sisälle pitää jotain myös tehdä vanhasta varastosta. Kirjasta Knit to be square kassi bucket bag. Novitan Puroa menee tähän noin 8 kerää, joten aika positiivisesti tämä vuosi alkaa -kunhan valmistakin tulee-
Kissa kaverukset Minni ja Jelena ovat ilmeisesti mintun vihreään ja siniseen mieltyneet, sillä tuolta hyllyltä on potkittu alas kaikki muut neuleeni, paitsi tuon väriset. Oli ihan pakko lisätä tämä kuva ihan muistutukseksi itselle siitä, että vaikka nämä välillä tappelevat keskenään niin silti ovat mitä ilmeisemmin ystäviä.
Ja ettei tämä meidän Roosa tulisi kateelliseksi niin tässä siitäkin kuva =) Kerrankin sain siitä sellaisen kuvan, jossa neiti ei ole suu auki haukkumassa niin pakkohan sitäkin on esitellä.

Niin ja siitä aamuisesta. Olin Roosan kanssa aamulenkillä, kun vastaan tuli irrallaan oleva koira ja lähti tietenkin seuraamaan... Heiman rupesivat tappelemaan Roosan kanssa kun käännyimme kotiin. Äkkiä Roosa sisään ja karkulainen hihnaan kiinni ulos. Onneksi oli panta ja siinä merkki, jossa puhelinnumeroita. Ensimmäiseen numeroon soitettuani sanottiin, ettei heillä ole koiraa. Eli vanha numero. Toisessa numerossa sanottiin koiran olevan hoidossa ja mainitsi lähellämme olevan tien, sainoi ilmoittavansa hoitopaikkaan, että tulevat hakemaan. Ei kuulunut ketään... Roosa sai hepulin sisällä ja samantien Jelena säikähti Roosan räyhäämistä ja teki hätäpisut meidän makkariin. Uusi soitto samaan numeroon tuotti luurin korvaan. Lähetin tekstiviestin, että laittaisi talon numeron niin voin käydä viemässä... Ei mitään... Mieheni sai sitten saman kadun varrella asuneen tuttunsa kiinni, joka osasi kertoa missä koira on ollut usein hoidossa ja sinne sitten vauhdilla. Nyt on omat elukat viimein rauhoittuneet, mutta koko päivän aikataulu meni uusiksi tämän aamu hössötyksen takia. Suurin ongelma oli siinä, että Tuusulasta pitää löytöeläimet viedä nykyään Riihimäelle ja senne asti en kyllä yhden karkulaisen takia lähde ajamaan.Ellei ole ihan pakko. Ensin on kokeiltava kaikki muut keinot kodin löytämiseksi.
Ja nyt on sitten tännekin ilmottauduttu =) SNY KEVÄT 2012 ilmottautuminen alkoi tänään ja loppuu 20.1.2012. Nyt kaikki mukaan ilmottautumaan!

Tervetuloa uudet lukijat ja kaikille rauhallista Loppiaista!

3 kommenttia:

 1. Totta - villasukkia tuskin on koskaan liikaa! :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on villasukkia jo korillinen, mutta uutta pitää vaan neuloa. Ei niitä koskaan ole liikaa.
  Löytökoirahoitoloiden puute taitaa olla ongelmana suuressa osassa maata. Hoitoloiden välimatka turhan pitkä. Täälläkin yli 100km.

  VastaaPoista
 3. Kassitekele näyttää tosi kivalta, oikein odotan valmiin työn näkemistä. Juu villasukkia ei voi olla koskaan liikaa, mutta ei myöskään kasseja!

  VastaaPoista