tiistai 17. huhtikuuta 2012

Huhtikuun paketti

Huhtikuun SNY paketti saapui tänään. Töistä tullessa postilaatikolla täytyi tehdä U-käännös heti pakettikortin nähtyäni... Kyllä, olen utelias ihminen. Tytöt ihmettelivät takapenkillä, että mitä unohtui =D

Paketista löytyi Novitan minikeriä, tuo mielettömän ihanan näköinen kissa pussi, virkattu kori, ruudullisia nenäliinoja, suklaa munia (minä ja tytöt kiitämme suu makeana näistä) ja kortti. Kiitos SNY:ni niin upea väripiristys tähän räntäiseen ja sateiseen päivään, että todennäköisesti hymyilen leveästi vielä huomennakin!

Jämäkuu alkoi eilen ja ainoa, mitä olen saanut aikaiseksi on tarvikekassin setviminen. Sellainen "miljoonan" taskun kassi, jossa jokaisessa taskussa oli kumma mytty tai kasa jotain. Nyt on useampi jämälankakerä setvitty ja silmukkamerkit sekä silmäneulat omilla paikoillaan. Jospa saisi vielä jossain vaiheessa tehtyä sellaisen kotelon silmäneuloille, että ne löytyisivät siististi ja melko pienellä vaivannäöllä. Tänään ajattelin vielä aloitella jotain jämäkuuhun liittyvää.

Eilen hain postista paketin Titityy nettikaupasta se on kyllä yksi lempi nettikaupoistani =) Valikoima on ihana ja palvelu nopeaa sekä todella ystävällistä.
Olen jo pitkään aikonut ostaa tuon KnitPron 15 cm sukkapuikko setin. Nyt kun tilasin sieltä pisteltävät kännykänkuoret niin samalla tuli nuo sukkapuikotkin. Ja tuo pussukka tuolla oikealla on sitten KnitPron säilytys pussi. Jospa nyt ei tarvitse niitä puikon päitä ja vaijereita joka paikasta etsiä??? No ainakin tämän hetken ovat löydettävissä ;) Ja tietenkin... lankaa =)

Nyt kyllä täytyy lähteä saunan lämmitykseen ja auttamaan neitejä läksyissä. Äidillä kun oli liian kiire paketin avaamiseen ja kuvien ottamiseen, että oltaisiin hoidettu läksyt pois alta heti kotiin tullessa. No onneksi tämän ikäiselle ei kait enää anneta jälki-istuntoa? ;)

Kiitos vielä kerran ihana SNY:ni ja kaikille erittäin hyvää tiistain jatkoa!


7 kommenttia:

 1. Oi, mitä ihanuuksia oletkaan saanut =D
  Kivaa huomata, etten täällä blogimaailmassa ole ainut malttamaton =D

  VastaaPoista
 2. Ihania olet saanut ja tilannut! Todella piristys päivään:)

  VastaaPoista
 3. Kiva, että paketti tuli perille ja ollut mieluinen. Huiviohjeeseen lisäystä tulee varmaan alkuviikosta, en ole kerinnyt laittamaan, kun ollut niin työntäyteistä tämä elämä. Nyt olen onneksi 3 päivää vapaalla.

  VastaaPoista
 4. Ihania SNY- paketteja muita lankaostoksia :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Ekaa kertaa blogissasi. Kiitos kaunis, kun olet laittanut linkin minun blogiini tänne :) Sitä kautta osasin itsekin perille päinvastaiseen suuntaan.

  Mitä tarkoittaa tuo SNY? *utelen*

  -Leena

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Oli pakko ottaa uusiksi, sillä tuo selitys oli tosi sekava =)Mutta, SNY on salainen neuleystävä. Tuossa vieressä on "nappi", Salainen neuleystävä kevät 2012, josta on linkki SNY:n blogiin, mutta neljän kuukauden ajan lähetän yhden paketin/kuukausi omalle parilleni hän ei tiedä minun henkilöllisyyttäni.

  Aloittaessa on jokainen täyttänyt esitieto lomakkeen, jossa on itsestä tietoja ja sen sekä vastaanottajan blogin perusteella yritän lähettää hänelle mieluisan paketteja. Samalla tavalla minä saan kerran kuussa paketin omalta Salaiselta Neuleystävältäni. Viimeisessä paketissa sitten, joka tulee ensi kuussa, kerrotaan oma henkilöllisyys vastaaanottajalle. =D Selvensiköhän tämä yhtään asiaa? Vaikuttaa minusta vieläkin hieman sekavasti selitetyltä ;)

  VastaaPoista