maanantai 9. huhtikuuta 2012

Tunnustus

Tälläisen tunnustuksen sain Raitasukalta blogista Villasukkia ja muuta näperrystä. Suuri kiitos sinulle =)

Tämän tunnustuksen ideana on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 lukijaa. Säännöt ovat:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset, joille lähetit palkinnon, antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!


Minä jaan tämän edellees seuraaville blogeille:
1. Koukun kiemuroita ja puikkojen kilinää
2. IhmeMaa
3. Kardemummantalo
4. Pamin puminat
5. Piian pistot

Tosi ihanaa on saada tunnustus, mutta vaikeinta on jakaa niitä eteenpäin, sillä ihania blogeja on niin valtavasti.

Meidän perheen pääsiäinen on kulunut vieraillessa, neuloessa, kirjaillessa ja leipoessa. Tänään leivoimme korvapuusteja ja eilen sokerikakkua. Emmasta on tulossa oikein kunnon leipuri. Hän haluaisi leipoa miltei joka päivä =) Ainoa ongelma on tietenkin leivonnaisten "tuhoaminen" eli minä en tietenkään osaa kieltäytyä herkuista. ;) Neuleista on kesken mm. yhdet villasukat, Emmalle kirjoneule lapaset ( nämä alkavat kyllä kääntyä UFO:ksi, sillä kirjoneuleet ovat minulle tosi vaikea juttu) ja Wingspan huivi, jonka alotin Zeldan dippaamasta vironvillasta.

Kävimme myös kunnon lenkillä tänään koiran ja tyttöjen kanssa. Niin ihanan keväinen ilma on jo, että kahden kuukauden päästä alkava kesäloma alkaa jo vaikuttaa houkuttelevalta.

Minulle, kuten näköjään aika monelle muullekin on tullut Picasa verkkoalbumista viestiä tallennustilan loppumisesta. Periaatteesta en haulaisi maksaa lisätilasta ylimääräistä, koska ihan oma moka on ollut, kun en ole alkujaan ottanut selvää asioista ja tehnyt kuvista jo valmiiksi pienempiresoluutioisia ;) Eli olen myös aloittanut kuvien pienennys operaation. Jos tuolta aiemmista postauksista nyt alkaa häviämään kuvia niin se johtuu siitä, että minä olen vahingossa poistanut kuvan ennenkuin olen siirtänyt sen Picasaan muokkausta varten =) Niin on sattunut jo pari kertaa ;) Mutta tulos tällä hetkellä jo 88% käytetty tilasta eli jo 12% vapaata.

Ainoa ongelma tässä vanhojen kuvien katsomisessa on ollut se, että katsellessani KYH aloituksia alkaa mieli jo kaipailemaan uutta projektikasaa. Mistäköhän löytyisi seuraava tempaus, mihin voisi osallistua??? Tietääkö kukaan?

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille =)


2 kommenttia:

  1. Kaunis kiitos tunnustuksesta. Toivottavasti pääsiäisesi oli yhtä rentouttava kuin minun.

    VastaaPoista
  2. Jämäkuu! Ilmoittautuminen päättyy 13.4. ja tarkoitus on tuhota langanjämiä 1.6. asti :)

    VastaaPoista