sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kevät on täällä!

Jos oikein tarkkaan katsoo näkee kuvassa melko keskellä... Perhosen. Kauniin punertavasiipinen lennossa ja sulautui totaalisesti maastoon laskeutuessaan, kirkkaassa auringonpaisteessa piti ihan ihmetellä minne se katosi. =) Mutta ainakin minun kevään ensimmäinen perhonen on nyt sitten ikuistettu tältä keväältä ;)

Juniori on kasvanut niin paljon, että vielä viime kesällä käytetty pyörä piti vaihtaa isompaan. Eilisen sateisen ja tuulisen päivän pettymyksen kyllä pelasti tämä kirkas auringon paiste. Minäkin nousin satulaan noin 5-7 vuoden tauon jälkeen. Päätettiin kuitenkin ottaa aika rannosti tämä pyöräilykauden aloitus ja olimme vain noin puolen tunnin lenkillä. No tämän jälkeen sitä sitten piti lähteä Roosan kanssa lenkille, joten on sitä urheiltu ihan tarpeeksi tällä päivälle. Roosa on ainakin ihan kuitti melkein tunnin kävelystä, mutta minä kyllä joudun skarppaamaan vielä. Esikoinen kun valittelee korvaansa niin hänen kanssaan joudumme lähtemään lääkäriin tuossa parin tunnin päästä. Voi kun ei olisi korvatulehdusta. :(

Käsityöt on siinä mallissa, että yhdet perus sukat on päättelyä vaille valmiit ja SNY:ni järjestämä mysteerihuivi on tehty siihen pisteeseen mitä vihjeet ovat riittäneet. Tuleekohan huhtikuun paketin mukana lisää ohjetta??? ;)

Huomenna alkaa jämäkuu, ensimmäistä kertaa ilmoittauduin mukaan tähän ja ajatuksena olisi saada ainakin muutama pari jämälanka sukkia valmiiksi sekä niistä monista huivilanka jämistä vaikka raidallinen huivi... Saa nähdä miten se sitten onnistuu ;) Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty??? Amigurumeita myös olisi kiva saada valmiiksi taas pitkästä aikaa.

Aurinkoista sunnuntain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Väkisin se kevät puskee talven yli, vaikka meillä täällä E-P:lla maa oli jälleen tänä aamuna valkoinen! Toki lumipeite suli aika nopeasti pois. Toivotaan, että pyöräilykausi avautuisi kevään myötä!

    VastaaPoista
  2. No on, kyllä siellä on perhonen =)
    Huomenna sitten aletaan porukalla se jämistely, vaikka eipä minulla juuri muuta olekkaan kuin jämiä :)

    VastaaPoista