maanantai 23. huhtikuuta 2012

Jämäily aloitettu =)

Jämäily tuli aloitettua näillä mini muffinsseilla. Lankaa kului suuret 36 g (punnittuna ennen täyttämistä) ja täytteenä käytin sekä langanpätkiä että vanua. Seuraava kysymys on, että mitä näillä tekee, mutta sitä pohditaan sitten joskus ;) Seuraavaksi on kyllä aloitettava tekemään sukkia, sillä ei näin pienten juttujen tekemiseen kovin jämälankaa saa kulutettua. Olisi kiva saada edes muutama sata grammaa kulutettua tähän jämäilyyn. Jämäilystä on kesken yksi huivi (jälleen kerran) se millainen siitä tulee on yllätys myös minulle, sillä malli on omasta päästä, mutta ainakin siinä on raitoja =)
Tämä sitten jämäilyn ulkopuolelta eli perus sukat miesten kokoa. Lankana Austermannin Step sukkalanka. Lankaa kului tällä kertaa 70 g
Sunnuntaina sitten selvisi minne meidän Minni neiti katoaa päiviksi. Se nimittäin tuli yllätettyä ikkunan ja verhon välistä makoilemasta. Mikäs siinä maatessa, sillä aurinko lämmitti niin ihanasti. Alla pehmoinen sohvan selkänoja. Neiti näytti nauttivan olostaan. Hieman tuntui kuitenkin loukkaantuvan siitä, että tuli yllätettyä.

Erittäin hyvää viikon jatkoa kaikille =D


8 kommenttia:

 1. Siitä se alkaa ja aloitetut kerät katoaa jämäilyn ihmeelliseen maailmaan ja vielä tosi herkullisen näköisesti :)

  Ps. sinun kisuli on ihan meitin Empan pennun, Tiken näköinen :)

  VastaaPoista
 2. Järjestä arvonta, jonka palkintona on muffinssit :). Tänne kelpaisi tuollaiset suloisuudet :D.

  VastaaPoista
 3. Suloiset muffinsit pieniin leikkeihin :)

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköisiä muffinseja!

  VastaaPoista
 5. Muffinsseja on kiva antaa lahjaksi vaikka sellaiselle kuka ompelee; tökkii päälle nuppineulat valmiiksi. Tai jollekin lahjapaketin päälle sellaisenaan?

  VastaaPoista
 6. Kivat muffinssit. kissat kyllä onnistuu tuossa katoamisessa!

  VastaaPoista
 7. Muffinseja,nam! Vallan ihania. Komiat sukat myös. Minni se osaa nauttia keväästä:)

  VastaaPoista