keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Aivan älytön idea

Niin, oikeastaan niitä älyttömiä ideoita oli kaksi. Ensimmäinen tuli siinä, kun päätin ilmoittautua molempiin sarjoihin KYHäilyssä. Ei vain nuo aivot millään tajunneet, että vaikka 22 työtä vaikuttaa pieneltä urakalta niin 44 on jo aikamoinen... =) Ei stressiä, kunnes jossain mieleni sopukoissa päätin aloittaa kaikki työt ihan putkeen ja sitten vasta saattaa yksi kerrallaan valmiiksi. Voi olla, että tämä viimeisin ajatus ei ihan toimi???

Positiivinen kohta tässä on se, että olen edellä aloituksissa. Sukissa 8 aloitusta, ja yleisessä sarjassa 5. Yleisen aloituksissa on käsipyyhe, 2 eri aloitusta meikipoistolappuja, pussukka noille lapuille ja tuo keskimmäisen rivin vasemmanpuoleinen tekele. Siitä saattaa tulla vauvan peitto tai sitten jos se ei jaksa kasvaa tarpeeksi isoksi niin Barbien peitto tai vaikka tyynyn päällinen. =)

Tänään taas olisi ajatus aloitella tuonne yleiseen ja huomenna sukkia. Sillä tavalla pysyy edes jokin järjestys. Sukka puolelle olen aloittanut jo 4 paria junasukkia. Ajattelin, että pienet tulee nopeasti, kunnes vähän laskeskelin, että 2,5 puikoilla 40 silmukkaa kerroksella ei ole kovinkaan paljon vähemmän kuin 3,5 puikoilla 48 silmukkaa kerroksella. Varsinkin kun junasukassa on enemmän kerroksia varressa kuin aikuisten sukissa.

No nyt aloittelemaan pöllöjä. Niitä aloitankin runsaasti, joten loppu yleisen sarjan töistä saattaakin olla lintu painotteista?

Tässä tilannetiedoitetta ;)

Hyvää viikon jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Hurjalta määrältä kuulostaa näin kutomattoman mieleen!

    VastaaPoista
  2. Melkoinen urakka - onnea hullutukseen ! t. Eija

    VastaaPoista
  3. Aikamoisen urakan olet ottanut, mutta etköhän siitä kunnialla selviä =)

    VastaaPoista