lauantai 1. kesäkuuta 2013

Hyvästi jämäily, tervetuloa KYHäily

Jämäily loppui eilen ja tätä väkerrettiin viime tunteihin asti. Halusin tehdä toisen jämäpeiton, mutta ihan täyttä peittoa tästä ei kerennyt kehittyä. Kokoa tuli 130*130 7Veljestä ja Nalle jämiä.
Luonnossa tämä peitto on kyllä tummempi kuin näissä kuvissa. Jämiä tähän kului 1028 g. Mutta tuossa KYHäilyn jälkeen pitää jatkaa tälle lisää kokoa, jotta se kasvaisi aikuisen peton kokoiseksi.
Jämäkori on nyt enää puolillaan,
kun aloittaessa se näytti tältä.

Hienosti on noihin kahteen peittoon saanut uppoamaan lankoja. Yhteiskulutus, pöllöt mukaan lukien, oli 2 628 g.

Mutta jotta lankavarasto ei liikaa supistuisi niin tässä kahden viikon aikana olen hieman päästänyt homman karkaamaan käsistä.
Hieman taisin liioitella, kun päätin varautua KYH:n. Kotiväki sukkalankaa ja Novitan 7Veljestä sukkasarjaan (niinkuin omista varastoista ei tarpeeksi sukkalankoja löytyisi) sekä Novitan Bambua käsipyyhkeisiin yleiseen sarjaan. Ja mitäs muuta siellä yleisessä sitten tekisi? Pöllöjä olen luvannut kavereille virkata ja jospa nyt tekisi sen verran niitä, että muutama päätyisi tuonne postilaatikon viereen puuhun, kuten alkuperäinen ajatus oli. Tuossa pussissa on kerä Kitten mohairia, joka tarttui mukaan kirppikseltä. Yhteensä 1 650 g. HUPS.

Tytöillä alkoi tänään kesäloma. Molemmat pääsivät luokaltaan. Voi tätä äidin ylpeyttä =) Minulla on vielä kolme viikkoa töitä ja sitten lomaillaan. Nyt lähden aloittelemaan ensimmäisiä KYHäilyjä.

Hyvää viikonloppua kaikille ja suuret onnittelut kaikille valmistuneille, ylioppilaille ja koulunsa päättäneille sekä heidän perheilleen!

4 kommenttia:

 1. Hyvin saitkin jämiä kulutettua ja peitosta on tulossa kaunis. Seuraavaan jämäilyyn ehtiikin sitten kasaantua taas uudet jämät vuoden aikana, hihi. Eipä ne taida koskaan loppua sinultakaan, niin kuin ei minultakaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nämä jämät lopu millään. Olenkin tässä juuri naureskellut sitä pitäisi aloittaa 22 paria jämäsukkia KYHäilyyn. Eli ainakin 22 jämäkerää taas tulossa. Ja eiköhän niistä yleisensarjan töistäkin hyviä jämiä jää ensi vuotta odottamaan =)

   Poista
 2. ompas kaunis. ja ihanasti sait jämiäkin pois..hienoa hienoa!

  VastaaPoista
 3. Hieno peitto!!
  Kivat on värit uusissakin kerissä, joten hyvinkin on kaunista tulossa KYH:kin sitten.

  VastaaPoista