sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Voihan vesikeli

No siis ihan hyvähän se on, että on syy olla sisällä ja tehdä KYHäily aloitusket valmiiksi. Mutta voisihan niitä käsitöitä kyllä tehdä ulkonakin auringonpaisteessa...?

Kiire näiden aloitusten kanssa on ollut, sillä ilmoittauduin Kesäyöstä Jouluyöhön 2013- tempaukseen taas tänäkin vuonna. Kunhan nyt muistaisi pitää tätä hauskana juttuna eikä stressata liikoja. Ajattelin vain, että on tämän KYHäilyn jälkeen taas muuten tosi orpo-olo kun ei ole projektia kesken niin KyJy:hän on hyvää tekemistä syksyä varten.

Jotain pientä vauvalle on ajatus tehdä joulupukin pakettiin. Tietenkin vaaleanpunaista ja pitsistä =) Ja myös Ravelrystä löytyvä Happypotamus tulee olemaan työlistalla. Monatko niitä tulee on vain siitä kiinni miltä ensimmäisen aloittaminen maistuu ;) Afrikankukkia kun en ole vielä tehnyt lainkaan.
Tässä ihan ensimmäinen valmistunut KYHäily tänä vuonna. Musta rintakoru. Työkaveri hieman haikaili sellaisen perään.
Tässä kaikki yleisen sarjan aloitukseni. Eniten pöllöjä. Virkattuna sekä neulottuna (alarivi). Muutama tiskirätti ja meikinpoistolappuja.

Tästä minä kyllä selviän heinäkuun loppuun mennessä. Noista sukista olen hieman huolissani. Mutta kun parhaansa yrittää niin saa luvan riittää.

Tänään on aikaa kulutettu enenmänkin leipoen, kuin mitään käsityötä tehden. Itsellä alkoi tehdä mieli sokerikakkua (mahtavaa jäätelon kanssa) ja sitä leipoessa tuli Emma valittelemaan, kun ei ole saanut leipoa pitkään aikaan. No piti ihan lähteä kauppaan, jotta tarveaineet löytyisi ja Emman kanssa sitten laivottiin Browniesia. Ne ihanuudet tuli juuri uunista ja kohta päästään maistelemaan.

Rauhallista sunnuntain jatkoa ja hyvää alkavaa viikkoa kaikille. Juhannusta odottaen =)

1 kommentti:

  1. Kaunis pieni kukka ;) Tuossa alempana on upea määrä aloitettuja sukkia !!

    VastaaPoista