sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Hiutaleita tytölle, joka halusi valkean joulun

Pitää aloittaa tämä postaus pyytämällä anteeksi ja samalla kiittämällä. Molemmat menee samaan osoitteeseen eli Hannalle blogiin Hurja-Hannan väkerryksiä Kiitokset ihanista paperilumihiutaleista ja anteeksi siitä, että vasta nyt postaan niistä. Voitin näet Hannan arvonnassa nämä paperilumihiutaleet
Ja siitä se ajatus sitten lähti... Tytölle, joka toivoi jouluksi valkeaa maata... Sai hän ainakin mielettömän upeita hiutaleita ikkunaanasa. Sain vaivoin piilotettua nämä Emmalta ja aattoiltana kävin ne teippaamassa hänen ikkunaanasa. Meillä muutenkin pitää olla varovainen tälläisten kanssa, sillä nuo kissan ryökäleet meinaavat pistää palasiksi kaikki ihanuudet ikkunoista, joten Emman huone oli jo siksi täydellinen paikka. Neiti oli todella otettu näistä. Suuri kiitos Hanna =)

Jouluaatto meni ja paketit tuli avattua. Itse sain kohtuudella lahjoja, mutta  lämpöisin niistä tulee tässä.
Aito Reino kuosinen viltti, täyttä villaa =) Ja niin lämmin, kiitos rakas siskoni.

Suloisin lahjoistani oli kuitenkin nämä Emman itsetekemät lahjat

Neidin ompelema kassi ja sormivirkattu huivi. Emma on halunnut tehdä kaikkea ennenkokematonta tänä syksynä ensin ommeltiin kassi. Ajattelin, että olisimme tehneet Emman opelle ja luokan avustjille kassit siis Emma ommellut ja minä vahtinut vieressä, mutta neiti päätti, että yksi saa riittää ja kassi katosi jonnekin... Hän myös innostui sormivirkkauksesta ja teki illassa tämän huivin, joka sekin katosi mysitsesti. No eilen sain sitten selville minne se oli kadonnut. Olen niin onnellinen, että lapsilleni on joulu myös antamisen aikaa, sillä monelle se on vain päivä, jolloin mikään ei ole tarpeeksi.

Eilinen oli pitkä päivä monella tapaa tuli herättyä aamusta klo 6 vahtimaan kinkkua, joka oli miltei valmis. Ja päivä päättyi viiden tunnin Lego maratoniin. Kyllä, molemmat neidit saivat isot Lego paketit ja niiden kasaaminen jäi sitten minun harteille. Tämä sitten muistiin itselleni ensi vuotta varten... Jos tytöt ovat saamassa Legoja joululahjaksi voi ne paketit antaa heti aamusta, kun neidit heräävät... Jää kokoamisellle sitten enemmän aikaa ja toivottavasti se on vähemmän hermoja raastavaa. Onneksi joulusta on se stressaava puoli jo ohi ja tänään sekä huomenna on ne joulun parhaat päivät eli perheen kanssa oleminen ja hyvän ruoan syöminen... Tammikuussa sitten alkaa se karkkilakko...

Tähän loppuun vielä hieman kissanpäiviä... Minni taas innostui leikkimään. Neiti oli jälleen kerran saanut vetoketjullisen kassini auki ja vienyt sieltä kerän. Tällä kertaa oli kelvannut Seiska Veikka... Ja tulos oli tämä:
Voiko olla tyytyväisemmän näköistä kissaa? No ei tälle enää pysty kuin nauramaan =D

Hyviä joulunpyhiä vielä kaikille! Edessä on vielä se suurin koitos eli KyJy töiden läpikäyminen kaikkien ahkerien kilpasiskojen blogeissa. Mutta sen taidan suosiolla jättää ensiviikonloppuun ;)

7 kommenttia:

 1. Voi tuota ihanaa Emmaa: niin on äitinsä tullut tyttö :)Minnillä todellakin ollut kissanpäivät lankojen kanssa. Mukavaa joulun jatkoa teidän perheelle !

  -memmu-

  VastaaPoista
 2. Mainio tyttö tuo Emma, taitaa olla yhtä jouluhullu kuin äitinsäkin ;-)
  T: Marjo

  VastaaPoista
 3. Eikös se ole ihanaa, että kissatkin ovat aktiivisia ja omatoimisia? ;o)
  Kivoja, kauniita, mieltä lämmittäviä lahjoja olet saanut. :o)

  VastaaPoista
 4. Kauniita nuo lumihiutaleet!
  Kivoja lahjoja olet saanut.
  Omatoiminen kissa. Keksii tekemiset itse, eikä odota valmiita virikkeitä.

  VastaaPoista
 5. Luova neiti tuo Minni ...Hyvät uudet vuodet teille ja nautitaan kissoistamme !

  VastaaPoista
 6. On se kumma, kun tässä neuleblogeja selaillessa olen huomannut, että todella monella lankojalla on kissa tai kissoja. Miukumaukut osaa tosiaan arvostaa lankoja, niinkun tässäkin kuvastasi huomaa :D

  VastaaPoista
 7. Kissalla on ihan selvästi ollut lystiä! ;oDD

  VastaaPoista