tiistai 6. joulukuuta 2011

Miltei Silja hihatin

KyJy # 18 Silja hihatin on nyt tässä.
Miltei Silja, koska tuo aivan ihana Zeldan värjäämä lanka loppui kesken ja hihojen levenevät reunat jäivät tekemättä ;)Näin siinä käy, kun vaihtaa silkkilangan sen suuremmin ajattelematta villaiseen. Hihojen samoin kuin pääntien reunan musta lanka on TicoTicoa. Ja mielestäni se kivasti tasapainoittaa tuota kirjavampaa osaa.
Neulee kriittiset tiedot:
Lanka Regia sekä TicoTico
Puikot: 3,0
Paino 110 g eli noin 450m
Tämä kuuluu sarjaamme tehtävä vielä uudestaan. =)Jelena tuli tutkailemaan kuvaussessiota, mutta ei ainakaan vielä ole näyttänyt olevan kiinnostunut langoista. Tiedän, että tämän lausunnon jälkeen tulee langat olemaan sellaisessa solmussa neidin toimesta, että oksat pois ;)
Näin lehtien lähdettyä puista ja lumen sadettua näkyy pihamme todella vino kuusi selvästi. Sinäänsä hauskaa, että pihallamme on useampikin vinoon kasvava puu, mutta tämä näyttää olevan jo lähellä kaatumisrajaa ;)

Minnikin haikaili pääsevänsä ulos, mutta taidamme säästää sitä järkytykseltä minkä lumi sille viime vuonnakin aiheutti. Kissasta näki, että kylmä ja märkä ei ollut sen lempi elementtejä.
Ja Roosa on kuin villivarsa lumessa. Nauttikoon nyt tästä autuudesta niin kauan kuin sitä riittää.

Päivän positiivisin ilmestys oli lumiaura, joka teki työtään aamusta tuossa tiellä. Siis lunta on tullut noin sentin ja asfaltilta se sulaa heti pois ja silti piti päästä auraamaan ;) No toisaalta se myös laski oikein vauhdilla suolaa mennessään, joten onhan vähemmän loskaa auton päällä kun se senttikin on aurattu pois.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

1 kommentti:

  1. Hihatin on ihan hieno, musta lanka reunassa sopii siihen hyvin.
    Toivottavasti tuo vino puu ei ole lähellä taloa tai muita rakennuksia!

    VastaaPoista