lauantai 10. joulukuuta 2011

Vaatekaappi vallattu...

Se on sitten lauantai, aamu alkoi jo kahdeksalta kaatosateessa koiran kanssa ulkoillessa. Ei me kovinkaan pitkälle päästy, mutta sitäkin märempinä palasimme kotiin. Kävin aamusta tyttöjen kanssa Hyrylän Koulukeskuksen joulumarkkinoilla ja sieltä oli kotiin tuomisina kolme kassillista tavaraa.

Äsken sain huomata, että vaatekaappini oli vallattu (se on aika erikoinen rakennelma oikeiden vaatekaappien vieressä kaksi korihyllyä päällekäin ja niiden päällä kaksi avohyllyä tämä rakennelma on sitten verhon takana makkarin nurkassa) jokatapauksessa sieltä oli hyllyltä tiputeltu neuleita alas lattialle ja syytä ihmeteltyäni löytyi tämä näkymä...
Neidit olivat ihan vierekkäin =) Olisivat nukkuneet siellä, ellen olisi häirinnyt niitä kameralla. No neuleille on keksittävä jokin uusi säilytyspaikka. Tuolla ylemmällä hyllyllä on meidän ylimääräiset viltit ja se ei enää Jellulle ja Minnille kelpaa nukkumapaikaksi, kun piti vallata tämä hylly.
Markkinoilla piti kannattaa käsityöläisiä. Nuo ihanat puput, kassi, tontut ja puuenkelikoristeet oli tytöille mieluisia. Tuo hedelmäkori taas oli minulle arpajaisvoitto... Silmät suurina sain ihmetellä voittaneeni eräästä pöydästä pääpalkinnon =)

Tässä muita arpajaisvoittoja... Kuten huomaatte tuli kannatettua yhtä ja toista arpajaispöytää ja kun meitä oli kolme niin tuli niitä voittojakin sitten kunnolla. Kaikissa kun oli arvat niin, että joko kaikki arvat tai jokatoinen arpa voittaa.Näistä puolet on jo päätettu jakaa joululahjoina eteenpäin.
Tämä kaunis enkelikranssikin tuli eteistämme koristamaan. Joskus tuntuu, että varsinkin aamuisin tarvitaan suojelusenkeliä, ettei äidin tai tyttöjen pinna palaisi niin helposti.

Joulusiivouksesta on aloitettu jo meidän makuuhuoneen siivoamisella. Muuta taloa on turha puunata vielä kovinkaan tarkasti, sillä siivota ne saa kuitenkin vielä ennen joulua. Nyt voi hyvällä omallatunnolla mennä sohvan nurkkaan neulomaan ja katsomaan miten sade piiskaa ikkunaa.

Huomenna pistetään sitten arvontaa peliin, sillä se 10 000 kävijän raja rikkoutui viikolla. Nyt pitää katsella hieman ympärilleni mitä voitoiksi keksisi... Kaappien kätköistä löytyy kaikkea kivaa =)

Hyvää lauantain jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Sentään samalla hyllyllä karvaamassa vaatteita :) Meillä niitä on välillä viidessä kerroksessa.

  VastaaPoista
 2. Ilme on valtaajilla, että mitäs tulit häiritsemään!
  Meillä vallataa vaatehuoneen lattia, matto kasaan, alimmalta hyllyllä olevia vaatteita alas ja jos lattialla tavaraa, niin ne kummasti myttääntyy yhteen nurkkaan.
  Kivoja ostoksia olet tehnyt, silmät kiiluen katselin ihania pupuja.
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Sulla on nyt sitten karvoilla koristellut vaatteet! Mutta se on varmasti tyylillä tehty!!

  VastaaPoista