perjantai 23. joulukuuta 2011

Rauhallista Joulua

Rauhallista joulunaikaa teille kaikille =)


Tässä on loput, todellakin vääntämällä valmiiksisaadut KyJy työt. Niin viittä vaille valmistuneet kuin vain mahdollista. KyJy #14  Kid Mohair Pashmina 104g eli 416m, jotta pituutta sai työlle tarpeeksi tuli puikot vaihdettua kokoon 7,0 ja tuota pitsiä tuli vain molempiin päihin muutama kuviokerta. Muuten tämä on aina oikein neuletta.

KyJy #21 Isoäidin neliö kauluri.Seitsemän veljestä paino 106g eli 212m koukku 5,5

Nyt voi huokaista helpoituksesta ja ottaa oppia seuraavaa hullutusta odotellessa. Jos loppujen lopuksi olisin valinnut itselleni töitä, jotka ovat pienempiä niin olisin varmasti nauttinut tästä enemmän. Lankaa tuli kulutettua yhteensä 3 kiloa 819g eli 11 kilometriä 330 m. Tuli tehtyä niin monta huivia (13) ohuesta langasta, että kilomäärä jäi vähäiseksi, mutta metrejä tuli sitten senkin edestä ;)

Suurimmalle osalle töitä on jo löytynyt tai huomenna löytyy uusi koti. Sen takia tuo kategoria KyJy #24 kaikki loput joululahjat jäi aika pieneksi, koska näistä muista töistä sai joululahjoja.

Uuden vuoden lupaukseksi olen päättänyt tehdä oman UFO-projektin. Siihen kuuluu lupaus tehdä joka kuukausi yksi UFO kaapista valmiiksi. Niitä on niin paljon kaappeja täyttämässä, että varmasti riittää yksi joka kuukaudelle. Ajattelin laajentaa tätä niin, että jonkun vanhan UFO:n voisi purkaa ja langoista tehdä jotain valmista. Sillä usein työ jää UFO:ksi juuri sen takia, että tulee tunne ettei tästä sittenkään tule valmiina sellaista kuin olin aluksi ajatellut. =D Kauanko keskeneräinen työ pitää olla kaapin kätköissä, että siitä tulee UFO?
Löytyisiköhän kiinnostuneita seuraksi tähän projektiin?

Nyt lähden valmistelemaan jouluamme loppuun, oman perheen lahjat on vielä paketoimatta ja jostain syystä tytöt ovat saaneet viikonlopun siivousurakan jälkeen olohuoneen taas kaaokseen... Mutta suomalaisella sisulla on huomenna meillä koti siisti ja joulurauha. 

Hyvää Joulua teille kaikille.

7 kommenttia:

 1. UFO-projekti sopisi hyvin minullekin. Rentouttavaa joulua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hyvää Joulua! terveisin Riitta Sinikka.

  VastaaPoista
 3. Upeita töitä!
  Rauhallista Jouluaikaa Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen tuhoillut ufojani tässä pikkuhiljaa. Itselleni jo pari kuukautta koskemattomana ja keskeneräisenä nurkissa pyörivä työ on jo ufo. Rauhallista ja rentouttavaa joulua!

  VastaaPoista