torstai 23. helmikuuta 2012

Luonnontieteellinen museo valloitettu

Kyllä on upea paikka tuo Helsingin Luonnontieteellinen museo. Siellä viihdyttiin suurella porukalla minä, tyttöni, vanhempani, siskoni ja hänen poikansa kanssa. Jos teistä kukaan sattui sinne tänään samaan aikaan kuin me niin me olimme todennäköisesti se äänekkäin seurue siellä =D
Dinosaurusten luurangot, lentoliskot ja muu aikakauteen liittyvä oli lasten suosikkeja.
Katsottavaa riitti yläilmoja myöten ja täytyy kyllä antaa täysi kymppi upeasta esillepanosta teitenkään mieletöntä ympäristöä unohtamatta.
Asetelmat oli mahtavia ja täynnä yksityiskohtia. Onneksi suurin osa oli lasin takana, jolloin pystyi keskittymään ihailuun kuvaamisen sijasta ;)

Erittäin hyvää torstain jatkoa. Nyt minä lähden jatkamaan verhojen leikkaamista, sillä huomenna odottaa Sea Life.

3 kommenttia:

  1. Onpa todella mielenkiintoisen näköinen paikka.

    VastaaPoista
  2. Luonnontieteellinen museo on mun lemppari. :D Ulkomaanreissuillakin aina etsiydyn paikalliseen vastaavaan, jos sellainen vain kaupungista löytyy...

    VastaaPoista
  3. Me käytiin kans tuossa museossa viime kesänä ja hieno paikka se tosiaan on, siis olis voinut enemmänkin viettää aikaansa kun niin paljon oli kaikkea mielenkiintoista, pienet ihmiset vain päättivät jotain muuta. Minulla tänään vapaapäivä, ohjelmassa siivousta, kaupassakäyntiä, ruoanlaittoa ja toivottavasti jossain välissä neulomistakin. Muistathan tarkkailla postiasi =)

    VastaaPoista