sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Talvimaisemia ja sytomyssyjä

Kylläpä on ollut upea ilma näin vaalipäivänä. Aamusta kävimme äänestämässä, pyykkiä on pesty todella monta koneellista ja koiran kanssa metsässä lenkkeillessä tajusin, että nyt on viimeinen hetki lähteä kameran kanssa ulos, jos aikoo saada kunnon talvikuvia.
Pakkanen on hellittänyt aamusta jo 13 astetta ja se tarkoittaa lumien tippumista puista. Kohta maisema ei enää ole tämänlainen =)
Ystävänpäivään on vielä hieman yli viikko ja tänään tuli valmiiksi sytomyssyt, joista kampanjan löysin Lankapirtistä, alkuperäinen idea kampanjaan oli Puikoissa ja Koukussa blogissa. Idea yksinkertaisuudessaan oli tehdä 2 sytomyssyäå valmiiksi Ystävänpäivään mennessä ja tässä ne ovat minun osaltani:
Ohje on Jacques Cousteau- pipo, melko paljon soveltaen ja lankana novitan Puro Batik toinen isompi ja toinen hieman pienempi langan kulutus 140g. Nyt vain pitäisi metsästää osoitetta minne nämä lähettää.

Eilinen päivä on mennyt askarteluhuonetta siivotessa. Siskoni vitsaili, että minun pitäisi laittaa tänne äänestys kuvan kanssa, jossa on kunnon kaaoskuva askarteluhuoneesta ja kysymyksenä luuletteko, että saan tämän kaaoksen selvitettyä kesään mennessä??? Tavoite on siivota sitä joka viikonloppu vähintään pari tuntia ja siten homma pitäisi olla valmiina viimeistään kesäloman loppuessa. No itseni tuntien keksin kyllä todella monta tekosyytä olla menemättä sinne.

Se mitä eilen sain aikaiseksi oli lankavarastojeni setvimistä ja lattiaa näkyville muutaman neliön verran yhden kasan alta. Kaikki vanhat langat, jotka ei sano mitään niitä tutkiessa lähtee työkaverini tyttärelle (12v), joka on juuri innostunut virkkaamisesta ja neulomisesta. Muistaen itseni siinä iässä oli kaikki langat enemmän kuin tarpeen. Ei niitä uusia lankoja raaski samalla vauhdilla ostaa mitä kuluttaa ja taitoja on hyvä kartuttaa vähän vanhemmillakin langoilla Viikolla vein jo 3 muovikassillista ja nyt on kerättynä vielä yksi kassillinen. Tiedän, että tulen katumaan tätä jonkin ajan päästä, mutta tämä tavaravuori vain on selätettävä.

Nyt tuo pari viikkoa sitten saamani Frida lanka huuteli minulle kaapista miksi se haluaa muuntautua... Sitä sitten kokeilemaan ja vaalitulosta muutaman tunnin päästä jännittämään =)

Tervetuloa uudet lukijat ja hyvää sunnuntain jatkoa kaikille!

3 kommenttia: