sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Fridaa ja flunssaa

Sitä on sitten podettu ilkeää flunssaa torstaista saakka. Pitkät päiväunet ja valtava varasto nenäliinoja on ollut suosittu juttu koko viikonlopun. Ainoa asia, mitä nukkumisen lisäksi on voinut tehdä on neuloa. Kun tekee isoilla puikolilla niin ei tarvitse pelätä, että silmukat tippuu jos nukahtaa. Jotain on saatu siis aikaiseksikin. Lahjaksi saadusta Frida langasta on muotoutunut kauluri, kämmekkäät ja kissankorva hattu.
Lankaa kului 270g eli kolmesta kerästä jäi pieni nöttönen, josta taitaa tulla vielä virkattu kukka hattuun. Mallit on ihan omasta päästä ja puikkoina oli 7,0 sukkapuikot sekä kaulurissa lopussa myös pyöröpuikot.

Salaperäiseltä SNY:ltäni tuli E-kortti, jossa oli ohjeet aloitukseen, mistä edellisessä postuksessa mainitsin. Kuusi kerrosta... mistä???? on nyt aloitettu ja lisäohjeita odotetaan =)

Se on sitten viikonloppu vietetty ja arki huomenna vastassa. Onneksi kuitenkin enää ensi viikko ennen talvilomaa.  Aika pitkä aika lomien välillä, sillä kesälomaa on tullut vietettyä kesäkuussa ja mitään paria päivää pidempää lomaa ei tässä välissä ole ollut. Eli viikkoa 8 odotellessa. Nyt yritän raahautua tuonne sohvan nurkkaan vielä viimeisille päiväunille ennen kunnon yöunia.

Erittäin hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Hyvä suoritus flunssaisena. Toivottavasti parananet viikossa ja vietät kunnon loman!

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista. Palailen tuohon vihje asiaan viimeistään keskiviikkona, toivottavasti maltat odottaa.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista