perjantai 12. elokuuta 2011

Kangas aarteita ystävältä

Kävin vanhempieni luona tyttöjen kanssa eilen ja tapasin siellä serkkuni pitkästä aikaa. Hän oli tuonut minulle aivan ihania tuliaisia, nuoren kotimaisen suunnittelijan Hanna Ruusulammen suunnittelemia kankaita serkkuni oli tilannut niitä tuolta Amerikan puolesta nettikaupasta. Aivan ihania nuo ketut.
Saman suunnittelijan pirtsakkaa trikookangansta sain sen verran, että tytöt saavat näistä jotain kivaa päälle puettavaa =) Kyllä nuo sukulaiset ovat sitten mukavia.

Tytöillä alkoi koulu keskiviikkona ja taas sitä äiti kauhistelee täällä mihinkä aikaan neitien taksit tulevat hakemaan. 9km koululle ja tytöillä aivan eri aikataulut keskenään niin parhaimmillaan kaksi taksia hakee neitejä samasta pihasta. No ensi viikolla varmaankin selviää tarkemmat aikataulut, mutta mikään ei ole vielä pariin viikkoon varmaa ja ajat elää.

Mitään valmista en ole saanut aikaiseksi, mutta yritys on kova. Multnomah huivi on yhtä kuviokertaa vaille valmis ja toivottavasti tulee valmiiksi viikonloppuna. Saa nähdä, sillä viikonloppuumme kuuluu Autot 2 leffa ja sunnuntaina 8-vuotis synttäri kyläily. =)

Hyvää perjantaita kaikille!

10 kommenttia:

 1. ihanaa kettukangasta!hauska sitten nähdä mitä aiot tehdä!

  VastaaPoista
 2. Ihania kankaita, olen täysin samaa mieltä , sukulaiset on parhaita ! Luomisen iloa sinulle niiden kanssa touhutessa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista blogissani! Sen avulla osasin suunnistaa tänne, ihanaan blogiin ensikertaa. Kauniita käsitöitä, jään mielenkiinnolla seuraamaan KyJy-uraasi. :)

  VastaaPoista
 4. Varsin söpöjä kankaita. Ketut on lempieläimiäni; ne kolahtaa aina!

  VastaaPoista
 5. Kauniit kankaat. Mitähän niistä syntyy?

  VastaaPoista
 6. Ihania nuo ketut!
  Hiljalleen nuo KyJyt valmistuvat. Kunhan ei van tule kauhean monta uutta ideaa toteutettavaksi samalla...

  VastaaPoista
 7. Sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista