sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kahden Harryn voimin voittoon!!!!!

Tuli viime yö katsottua ne uhkaamani 2 Harry Potter leffaa ja tuloksena oli, että kaikki KyJyt on aloitettu! Heiman viimehetken muutosta joutui listaan tekemään sillä musta/ pinkki Olgasukat joutuu purkuun ja sen tilalle aloitin  Pashmina huivin Novitan Kid Mohairista. Tuo onnettomuus Olgalle jouhtuu siitä, että yhdeksi työksi tuli 7Veljestä langasta uusimmassa Novita lehdessä oleva isoäidin neliö tunika. Ja tarkistettuani mallin kävi selväksi, että musta lanka ei tule riittämään... Langanostolakon ensimmäinen uhri siis tuo Olga.

Tänä aamuna vasta tajusin, että meikäläinen virkkaa aika tiukkaa. Vasta neljännestä tilkusta tuli mallin kokoinen 13x13 cm. Ohjeessa koukun koko on 3,5-4 ja minun koukkuni on 5,5! Luulen, että otan mallia Lindasta ja teen omastanikin hihattoman. Varmempi tapa saada lanka riittämään =)
Tässä vasemmalla on Eliinas Shawl ja oikealla Haruni huivi

Ja nyt isä, jos luet tätä hyppää yli seuraava kuva ja juuri sen alla oleva kuvateksti.

Tässä on se Olgan korvike eli Kid Mohair pashmina ja viimeinen on isällen villasukat joululahjaksi. Tähän sukkien kanssa pääsee sitten setiksi kaikki muutkin joululahjat, mitä pitää vielä ennen joulua tehdä. Ainakin kasa tiskirättejä ja myös äidilleni villasukat. Tajusin vasta liian myöhään, että joululahjatkin pitää tehdä, joten kaikki mitä sitten tulee niitä väkerrettyä tulee noiden sukkien kanssa samaan settiin =)

Lopputulos on sitten se, että puolesta KyJy:jä pitäisi valmistua huiveja ja loput on mitä sattuu.

Hyvää sunnuntaita kaikille. Minä pistän nyt koneen kiinni ja rupean tekemään jotain valmistakin... Nurkkiin kun on näemmä kasautunut valtava määrä keskeneräisiä töitä... Miten ihmeessä näin on päässytkin tapahtumaan ;)

5 kommenttia:

 1. kyllä meikä sit vikkaa löysästi kun mun 1 pala oli 17 cm, 3,5 koukulla...kiva kuulla että teet samanlaisen tunika kun minä :)

  VastaaPoista
 2. Novitan tunikaa minäkin havittelen...hyvä idea tehdä siitä hihaton, taidan niin tehdä minäkin.

  VastaaPoista
 3. Novitan tunika on tosi kiva. Hihattomana ei ehkä niin raskas päällä. Minullakin on vaikka kuinka monta työtä kesken ja tänään päätin etten yhtään aloita ennen kuin ne ovat valmiit :D

  VastaaPoista
 4. Onnittelut aloitusten alkuun saattamisesta! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea, hienoa, että onnistuit.

  VastaaPoista