torstai 4. elokuuta 2011

Ihanaa postiaKatjuksa lähetti näin ihanan yllätyksen minulle. Kiitoksia paljon. Tuota upeaa projekti pussukkaa varten hankin kyllä oman koukun seinään, jotta se saadaan hyvään ja käsillä olevaan paikkaan. Siis sellaiseen, jonne Minni ei toivottavasti ylety ;) Olin juuri manaillut itsekseni sitä langanosto lakkoa, kun amigurumeihin olisin tarvinnut violettia lankaa... Ja mitä sieltä paketista ilmestyikään =D Ja suklaata kaiken lisäksi... Nam tämän iltainen neulontatuokio taitaakin muotoutua herkutteluhetkeksi!

4 kommenttia:

 1. Kiva pussukka. Tuollainen olis hyvä idea koulukäsityöhönkin (työt lähenee....)

  VastaaPoista
 2. Kiva että oli mieleinen. Minulla roikkuu oma pussukka neulontapeikasta riippuen: viereisen lipaston vetimessä, kiikutuolin käsinojassa, ja autossa neuloessa se roikkuu hanskalokeron reunassa. Ei tarvi pussukkaa sylissä pitää neuloessa eikä langat pyöri lattioilla...

  VastaaPoista
 3. Kivan mallisia nuo Katjuksan pussukat. Jos tuollaisia olisi enemmänkin (kun noita keskeneräisiä töitä ainakin tapaa olla...) voisi noilla vuorata koko seinän :). Tulisi ihanan värikästä!

  VastaaPoista
 4. Tuohan on kätevä pussukka! Ja kiva että sait juuri sitä lankaa mitä tarvitsitkin ilman , että piti itse ostaa ;) Tuollaiset paketit on aina mieluisia!

  VastaaPoista