perjantai 19. elokuuta 2011

Usvan neito

Usvan neito oli kietonut lähitienoot vaippaansa aamusta, lähtiessäni Roosan kanssa lenkille. Juuri tähän aikaan vuodesta on aamuhämärä mieli kellonaikani ja sumu lempi elementtini. Koko maisema on hämyinen, mutta kuitenkaan ei pelottava.

Usvan neito oli ystävällisesti nostanut helmansa lähiseudun ainoan suojatien vierustalta, jotta aamun kulkijoilla oli turvallista ylittää tie.
Palatessamme metsän kautta kotiin oli sumu sakeentunut niin, että ajatus tien uudelleen ylittämisestä hieman kylmäsi.
Aurinko kuitenkin aloitti ikiaikaisen taistelunsa Usvan neitoa vastaan. Kun olin lähdössä töihin, tuntia myöhemmin, oli maisema aivan toisenlainen.
Usvan neito pisti viimeiseen asti kampoihin, mutta tiesin, että aurinko voittaisi taistelun- kuten aina-.
Usvan ansiosta oli tämäkin luonnonihme kaikkien helposti ihailtavissa. Aurinko voitti taas tänään, mutta odotan jo innolla Usvan neidon palaamista. Ehkä näemme toisemme jo huomen aamulla.

Mutta ihan toisiin asioihin. Se on yhtä lukijaa vaille arvonnan paikka. Jostain kumman syystä on Blogger kadottanut koko lukijat palkin vähän väliä. Nyt poistin sen kokonaan ja tallensin uudelleen tuonne ylös, vähän tyrkylle, jotta pääsisin arpomaan piakkoin ;) Olen päättänyt, että viimeisin valmis KyJy työ on yhtenä palkintona, tällä hetkellä se on tuo Multnomah huivi tuolla alla... Saa nähdä kerkeääkö valmistumaan jotain uudempaa ennen kuin tuo 50 lukijaa tulee täyteen.

Huominen on meillä taas HopLop aamupäivä, joten silloin saa neuloa ja toivottavasti tulee myös jotain valmistakin.

Erittäin hyvää perjantaita kaikille tasapuolisesti =D

9 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia :-) Eipä meillä Vantaalla usvan neitoa näkynyt, tai sitten olen vain nukkunut "onneni ohi"

  VastaaPoista
 3. Marjo, nämä kuvat on otettu klo 5:30- 6:15 tänä aamuna... ;)Vikat 2 otin, kun lähdin töihin siinä klo 7:30 ja kun pääsin töihin asti ei sumusta ollut enää tietoakaan.

  VastaaPoista
 4. Oletpa onnistunut erityisen hyvin vangitsemaan usvan taian :)

  VastaaPoista
 5. Minä aamuntorkku tapailen tuon neidon veljeä aina iltaisin, paitsi työaamuina näin elokuulla kostean yön jälkeen. Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa lukijakseni!
  Taas löytyi monipuolinen blogisivusto jossa paljon katseltavaa.
  Upeita usvakuvia. Minulle ei vielä aamulenkillä ole osunut sellaisia aamuja jolloin olisi saanut usvaneidon helmoissa koiran kanssa lenkkeillä.
  Mukavaa uuden viikon alkua!

  VastaaPoista