tiistai 2. elokuuta 2011

Aina ei todellakaan käy kuten on suunnitellut...

Ihan ensimmäiseksi suuri kiitos kaikille tsemppaamisesta lankalakossani =) Kannustusta tullaan kaipaamaan tulevaisuudessa varmasti!

Perjantaina tuli pakattua kassillinen keskeneräisiä käsitöitä ja kasa lankoja kaiken muun tarpeellisen lisäksi auton takakonttiin ja perheen kanssa lähdimme viettämään Juhannuksesta jääneitä lomapäiviä mökille... Autossa Annis huivi tuli jo hienoon malliin ja lauantai aamusta sain sen valmiiksi. Seuraavaa työtä aloitellessani tajusin, että kaikki 3,0-4,5 kokoiset puikot oli jääneet kotiin... Pienen sadattelun jälkeen tilannekatsaus ja uusien KyJy aloitusten määrä putosi viikonlopun osalta kahteen...
Tässä on ensimmäinen tyynynpäällinen makuuhuoneen 45*70cm kokoisiin tyynyihin. Tyynyn päällä se on kyllä reippaasti venyneenpi. Kaksinkertaista 7 Veljestä, malli ihan omasta päästä. Tykkään tehdä palmikkoa ja pitsi olisi vaatinut tyynyn päälystämistä ensi jollain kankaalla. Alkuperäinen väri tyynyissä on viininpunainen. Puolisollani on niska usein kipeänä ajattelin, että villainen tyynynpäälinen lämmittäisi mukavasti.Mitäs sitä nyt ei miehensä eteen tekisi =D

Tämä on sitten epämääräinen kasa amigurumin osia. Kun muuta ei voinut aloittaa niin onneksi virkkuukoukut tuli mukaan sekä pari viikkoa sitten ostettua Novitan Miamia, joka tuntuu taittuvan amigurumeihin vallan mainiosti. Alkuun pelkäsin miten paljon näitä pitää virkata ennenkuin kriteerit täyttyy, mutta tämä kasa painaa jo 50g ja lisää pitäisi vielä tehdä, joten ei hätää!

Siitä Anniksesta laitan kuvaa myöhemmin, sillä se on juuri nyt pingoituksessa, jos huomenna aamulla saisi tehtyä valmiiksi.

Mökillä oli taas hauska joka vuotinen kokoontuminen...

Kymmeniä vesikirppuja oli taas rannassamme valtaisana parvena.

Useampi suruvaippa lenteli myös rannassa ja mökin liepeillä yksi niistä jopa kävi istumassa useampaan kertaan housun lahkeella. Tytöt uivat ja leikkivät rannalla minkä kerkesivät ja minä istuin laiturilla tekemässä käsitöitä. Aika mukava tapa viettää vihon viimeiset kesälomapäivät.

Ja mitä tästä reissusta opimme... Muista tarkistaa aina matkalle lähtiessäsi, että langan lisäksi on otettava myös sopivat puikot mukaan... =D

Tervetuloa uudet lukijat! Ja erittäin hyvää tiistaita kaikille! Minä lähden nyt opiskelemaan uuden kamerani saloja (jos sen akku on jo latautunut) jos vaikka parin viikon päästä saisi tännekin kuvia, jotka on otettu jollain muulla kuin kännykällä??? Aika näyttää.

PS. Lanka lakko on pitänyt nämä täydet 2 päivää! enää 151 (tulikohan laskettua oikein? Tuntuu ainakin kamalan suurelta luvulta) jäljellä!

9 kommenttia:

 1. Ostin kirppikseltä Miamia ja mietin, että onnistuukohan siitä amigurumi, joten hyvä tietää että kannattaa kokeilla sitä!

  VastaaPoista
 2. Kuulostipa tutulta tuo puikko-ongelma! On tainnut joskus itsellekin sattua :)
  Tsemppiä sulle tuohon lankalakkoon, itse en voisi moiseen ryhtyä koska minulla ei yksinkertaisesti ole paljon lankoja varastossa...

  VastaaPoista
 3. Mökkiviikonloppu tekisi poikaa... Ompas ollutkin vesikirppuja, on niitä täällä meilläkin muttei tuollaisia määriä. Tsemppia lankalakkoon.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä lankalakkoon, itsekin pitäisi sellaiseen ryhtyä... :)

  VastaaPoista
 5. hei, lohdutukseksi voin kertoa, että lähdin kerran mökille ja olin pakannut mukaan kaikki maailman kankaat ja paininjalat sun muut. vain ompelukone unohtui :D

  VastaaPoista
 6. Haa, kirppujen kokoontumisajot... Tsemppiä siihen lakkoon vaan minunkin puolesta!

  VastaaPoista
 7. Sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos perhoslinkistä. Arvaa, olenko yrittänyt saada kuvaa suruvaipasta myös ;)

  VastaaPoista
 9. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista