torstai 28. heinäkuuta 2011

Lankaholistin tsemppauspyyntö

Tässä tuli sitten tarkistettua tuota kesän lanka saldoa ja kyllähän se kuuluisa mopo karkasi käsistä. Olen jo toista päivää miettinyt löytyisikö lankaholistille jotain samanlaista kerhoa, kuin alkoholistin AA tai tyyliin laastari käsivarteen/purkka huuleen kuten tupakoitsijoille?

Kun ovista ja ikkunoista tulee enemmän sisään kuin saa valmista aikaan niin ongelmiahan siitä syntyy. Kohta on enää jääkaapissa tilaa langoille, mutta luulen, että perhe alkaa pistää hantiin siinä vaiheessa.

Tässä ja nyt lupaan (ainakin yrittää parhaani) asettaa itselleni langanostokiellon elokuun ensimmäisestä päivästä joulukuun viimeiseen. Ainoat poikkeukset ovat joululahjat, jos niihin ei todellakaan löydy lankaa tästä röykkiöstä niin sitten on saatava ostaa se ja sen lahjan on valmistuttava täksi (vuoden 2011) jouluksi!

No niin nyt tuo on julkista ja sen mukaan on elettävä.Siivouskin on sujunut julkisella tunnustuksella hienosti eli se 10-20 tavaraa paikalleen / päivä, joten nyt pitää toivoa että tämäkin tehoaisi ;)
Tässä on nyt viimein se Annis huivi eli KyJy aloitus... olikohan 13. Tämä on luonnonvalkoista Novitan TicoTicoa. Viikonlopuksi on suunnitteilla aloitukseksi ainakin 7Veljestä langasta neulottua tyynynpäälistä, lisää pannulappuja, Emman suunnittelema tupsupipo (Novitan tupsupipo kisaan) ja amigurumi =) Mutta tärkeimpänä olisi saada tämä Annis valmiiksi, sillä se pitäisi olla valmiina ensi torstaiksi. Siis pingoitettu ja paketissa. No ei taida tulla kovin nukuttua.

Koko tuo projektien määrä taitaa aiheuttaa sen, että ei kovin kerkeä tietokoneella istua, mutta toivottavasti viimeistään tiistaina on jo jotain kerrottavaa!

Erittäin hyvää ja rauhallista viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Toivotan menestystä langanostolakkoon! Itse en kyllä pystyisi moiseen...

  VastaaPoista
 2. Minä lähden kaveriksi tukilakkoon!

  Täällä on kanssa jokapaikka täynnä lankoja. En edes tiedä, mitä omistan ja minkäköhän verran. Sit vaan tulee ostettua lisää nössyköitä ja pössyköitä...

  VastaaPoista
 3. Minä haluaisin langanostolakkoon mutta en pysty, en millään! Tilanne on siis vielä hälyttävämpi kuin sinulla, eli olen siis todella pahassa tilassa tämän lankaholismin kanssa....

  VastaaPoista
 4. Kuullostaa siltä että on kiireinen viikonloppu tiedossa..Tsemppiä projekteihisi!

  VastaaPoista
 5. Voi hyvät hyssykät, jos pitäis tukikaveriksi lähteä, kun langanosto on verissä. Mutta hengessä kyllä mukana ja kovasti tsemppiä lakkoon :)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä ja hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 7. Juu, näytä meille muille "pohjalla" olijoille mallia! Tsemppiä lakkoon.

  VastaaPoista
 8. Juu, näytä meille muille "pohjalla" olijoille mallia! Tsemppiä lakkoon.

  VastaaPoista
 9. Enpä ole tullut ajatelleeksi, että tuosta Tico ticosta voisi tehdä huivin! Ostin sitä aikoja sitten mutta en sitten keksinytkään mitä siitä tekisi.. Taidan kokeilla tuota Annista minäkin :) Sitten kun ehdin...

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä vain lakkoiluun:) Minäkin aina välillä asetan itseni langanostolakkoon, pakko, muuten ei meilläkään mahtuisi jääkaappiin muuta:D
  Mutta minä en voi syyskuisen Tallinnan reissun takia aloitella tukilakkoa kanssasi... Mutta voin luvata, etten osta Lokakuussa lankaa:)

  VastaaPoista
 11. Onnea lakkoiluun. Itsellä on myös liikaa lankaa ja koko ajan tulee ostettua lisää. Samassa jamassa ollaan.

  VastaaPoista
 12. Tsemppiä lakkoiluun!
  Mä olen yrittänyt löytää kohtuuden langanostoon. Saan ostaa lakaa, jos sille on todellinen tarve tai jos se on poikkeuksellisen ihanaa. Parasta on toki se, jos nämä kaksi yhdistyvät samassa ostoksessa.

  VastaaPoista