maanantai 11. heinäkuuta 2011

Kyllähän sitä aloittaa, mutta pitäisi kai valmistakin saada???

Tämä aloittelu alkaa vaikuttaa jo hieman liian helpolta. KyJy:n on tullut nyt 2 uutta ja tämän postauksen jälkeen jatketaan aloittamista.Päätinkin, että tämän viikon arkipäivät aloitellaan ja viikonloppu sitten KYHäillään jotain valmistakin.

Tintin blogista löytynyt Tyynen patalaput Novitan Tenneseestä sekä
Kaspaikan Olgan sukat Seiska veikasta

Viikonloppuna tein myös siivouspäätöksen. Olen niin laiska siivoaja, että mieluiten istuisin ja tekisin käsitöitä kuin siivoaisin, mutta nyt alkaa jo omakin pinna katkeilemaan tässä kaaoksessa. Päätös oli se, että ½-1 tuntia päivässä pitää siivota harrastehuonetta, että sen saisi kuntoon ja asunnon puolelta 10 tavaraa päivässä paikoilleen. Jä näihin kymmeneen tavaraan ei lasketa astianpesukoneen tyhjennystä/täyttämistä, pyykkien paikoilleen laittamista eikä lankakerien hipelöintiä paikasta a paikkaan b. Jos tämän tunnustuksen julkaiseminen saisi sen päätöksen myös pitämään...? No aika näyttää miten käy =D

Rauhallista maanantain jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Tyyne on tosi kiva patalapun malli :). Mukavia siivoushetkiä...

  VastaaPoista
 2. Heippa! Onpa hyvät ideat, täytyypä ottaa täälläkin tuommoiset päätökset käytäntöön. Mulla tahtoo olla, että yhden paikan siivoan, niin toiset olen samalla sotkenut..Terveisin romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 3. Minä myös harrasatan noiden tavaroiden laskemista kun siivoan. Voin laskea vaikka kaksikymmnetä tavraa, jotka vien oikeaan paikkaan ja järjestän (ei tuota ongelmia tässä huushollissa) ja kummasti homma etenee tällä tavalla!

  VastaaPoista
 4. Olgista tulee nätit, kiva väriyhdistelmä! Kiitos siivousvinkeistä, tunnustaudun kanssa aika nihkeäksi siivoojattareksi :)

  VastaaPoista