torstai 21. heinäkuuta 2011

Loppu häämöttää

Enää 3 KYHäilyä kesken ja ensi viikko aikaa tehdä. Kassi on miltei valmis, huivi noin 2/3 vajaa ja tyynynpäällinen aika vaiheessa. Mutta 2 viikonloppua ja melko hyvät onnistumisen mahdollisuudet. Tänään valmistui kännykkäkotelo, jotenkin tuon Virkkauslangan työstäminen tökki, vaikka kaksinkertaisella langalla sen teinkin tai johtuiko se juuri siitä? Mutta juuri ja juuri sain valmiiksi, sillä saajan nimipäivät on huomenna =)
Tämä ei kyllä oikeasti ole yhtään lila väriltään vaan ennemmin vanha rosa. Kun näitä kuvia katselee tulee vain mieleen, että täytynee hankkia uusi kamera. Nyt kun löytyisi vielä "sponsori " tuolle hankinnalle niin olisinpa onnellinen ;)

Sunnuntaina illasta tuli jo valmiiksi KYHäily verkkokassi.
Tämä on sellaista hedelmäpussi kokoa. Minua kun ärsyttää ne sadat kaupan hedelmäpussit, joita kannan kotiin, kun tytöille tulee ostettua vanukkaita, jugurttia tai viilistä. Ainoa, missä ne säilyvät ehjänä kotiin asti on hedelmäpussi, mutta tästä tuli sitten se ekologisempi vaihtoehto.

Tässä olisi KyJy aloitus numero 12 siitä on tulossa huivi -taas-  mutta millainen niin se on yllätys myös minulle ;) Se alkoi Arroyona, mutta nyt se jo poikkeaa mallista... Saa nähdä mikä siitä tulee.

Kellaria siivotessa löysin sieltä pärekorin, jonka sisältö löysi uuteen sijoituspaikkaan ja Minni sai siitä oman lepopaikan. Pari vilttiä sisään ja kissan kori oli siinä. Ajattelin alkuun huoliiko neiti sitä pesäkseen, mutta ilmeisesti on sopiva =)

Rentoa torstai-iltaa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hih. Minullakin on tuollainen keltaoranssi peitto. On kuulema ollut äitiyspakkauksessa silloin kun minä olen ollut vauva... Ja joo meilläkin kissat tykkää nukkua sen päällä.

  VastaaPoista
 2. Oi mikä pesä Minnille syntyi, ilmekin on niin tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä minäkin kelpuuttaisin tuon ihanan peiton :) Onneksi on vielä ensi viikko aikaa KYHäillä, vaikka tiukille menee silti!

  VastaaPoista
 4. Hyvää viikonloppua, toivottaa romulyyli-riitta.

  VastaaPoista