tiistai 12. heinäkuuta 2011

Onnen päivä?

Tässä eiliset kaksi aloitusta:
Tästä Zeldan värjäämästä langasta on tulossa Willow kauluri, jonka ensimmäisen kerran bongasin Tintin blogista. Se näytti niin hauskalta, että piti itsekin alkaa tekemään samanlaista jä tämä lanka on niin herkullisen väristä, että jos tästä ei musta vaatevarasto piristy niin ei mistään =D

 Multnomah huivi, siis huivejahan ei koskaan voi olla liikaa??? Tämä kesä on ollut opettavavaista aikaa, sillä olen tehnyt ensimmäiset neuleeni Englannin kielisistä ohjeista. Annis huivi oli ensimmäinen ja nyt nämä molemmat työt ovat seuraavat. Ja ihan turhaan olen niitä karttanut. Ihania malleja odottaa nyt vain toteutusta. Oikein sormia syyhyttää. Ja se ei ole ehkä kaikkein paras juttu.

KYHäilyjä on 8 vielä kesken ja KyJy projekteja on nyt aloitettu 9 kpl. Nyt kun opettaa itsensä vain aloittamaan niin onko UFO varasto ihan ehtymätön. Pitänee viimeistään vuoden vaihteessa aloittaa projektin: "UFO kuukaudessa valmiiksi, tekee 12 (VIIMEINKIN) valmista työtä vuodessa!"  Pitänee kehitellä tuota tulevaa otsikkoa hieman nasevammaksi. Ehdotuksia paremmaksi nimeksi otetaan vastaan. Niin ja miten kauan työ pitää olla keskeneräinen, että sen voi luokitella UFO:ksi, ettei se vain ole inspiraatiota odottamassa. Riittääkö muutama kuukausi vai pitääkö olla puoli vuotta tai vuoden???

Tämän päivän 10 tavaraa on paikoillaan. Untuvatakkikin löysi tiensä kellariin tuolta saunan eteisestä, missä se on ollut kuivumassa pesun jäljiltä - milloin nyt niitä talvivaatteita tuli pestyä... Kyllä minä sitten olen surkea kodin hoitaja. Toisaalta jos se olisi siellä seissyt vielä pari kuukautta niin eiköhän sitä olisi jo sitten tarvinnut. ;)

Niin ja tietenkin meinasi se onni ihan unohtua.
Löytyi nelilehtinen apila pihalta tänään. Jospa tuo toisi sitä onnea myös teille kaikille!

Hyvää tiistain jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Ei, huiveja ei ole koskaan liikaa! Ja miten on ihanaa viileänä päivänä laittaa itseneulottu huivi kaulaan :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuon apilan vaikutus tuntuu täällä asti, olen tosi onnellinen :) Vieläkin voi vain ihailla noita Zeldan lankoja!

  VastaaPoista
 3. Minä lipesin siivouslupauksestani het ensimmäisenä päivänä :(
  Ihanat langat sinulla noissa töissä, toivottavasti ne joskus näen valmiinakin ;)

  VastaaPoista
 4. Kauniin väriset langat puikoilla:) Odottelen minäkin valmiina noita!

  VastaaPoista
 5. Ihanat langat. Olen itsekin neulonut tuon Multomah- huivin ja se on tosi kiva malli. Voisin tehdä sen vielä uudestaankin tuosta samasta langasta. Kerro minkä verran lakaa kului kun olet saanut valmiiksi niin tilaan Titityyltä : )

  VastaaPoista
 6. Raikas ja reipas lanka tuo Zeldan värjäämä! Piristävä tosiaan :) Mä neuloin tänä kesänä myös ekaa kertaa englanninkielisestä ohjeesta. Hyvin sujui, joten varmasti uskallan toisenkin kerran kokeilla.

  VastaaPoista
 7. Hauska kuva apilasta!

  VastaaPoista