lauantai 9. heinäkuuta 2011

Kyjy aloitusta =)

Yritän siivoilla nurkkia ja tälläiset löytyivät pyörimästä sieltä. Ei pienintä hajua, minkä nimisiä ovat, mutta jotain tekemistä kehräämisen kanssa niillä on. Tulitikkuaski on ihan mittasuhteita varten. 10 kpl olisi näitä puolia tarjolla ja viestiä voi laittaa osoitteeseen: violettiajavillalankaa (a) gmail.com. Rukin puolat löysivät jo uuden kodin =)

Uusi KyJy aloituskin putkahti illalla telkkaria katsoessa eli Amor-huivi  ohje Ullaneuleen sivuilta. Nämä niskasta aloitettavat huivit ovat niin mukavia, kun alussa tulee nopeaan valmista. Ne viimeiset kerrokset tuottavat päänvaivaa, kun pahimmillaan kerkeää tekemään vain pari kerrosta illassa kun silmukoita on niin valtavat määrät =D Olisiko tämä sitten KyJy #5. Pitää tehdä tästäkin lista, alkaa muuten taas menemään sekaisin. Vielä olisi noin 1kk aikaa aloitella lisää, joten nyt niskasta kiinni...

Tänään on jo aamusta lenkkeilty koiran kanssa, kun reppana ei jaksa muuta kuin maata loppupäivästä. Silitin lakanatkin, kun tuon herran kädet ei vieläkään kestä lakanoiden vetämistä ja pääsin käymään kirpparillakin. Sieltä sattui mukaan Suloinen Hello Kitty kassi ja saman henkistä fleece-kangasta.

Emma sai tuon kassin sillä ehdolla, että saan lainata sitä joskus. On aina hauskaa saada työkaverit pudistelemaan päätään ja ihmettelemään makuani =D Fleecestä tulee Jennylle pusero ellei kaksi. Neiti kasvaa sellaisella vauhdilla, että pitkähihaiset paidat jäävät pieneksi.

Lopuksi kävin asiamiespostissa hakemassa paketin JUJU-kerhosta.
Pari kirjaa ja hieman askartelutarvikkeita. Tosi kivan tuntuinen tuo tilkkukirja ja ihania ohjeita molemmissa.

Tästä onkin hyvä jatkaa lauantaita. Jos veisi pyykkejä narulle kuivumaan siinä toivossa, että alkaisi satamaan. Minä en oikein kestä tätä hellettä. Olen luonteeltani sellainen, että ennemmin lisää vaatetta päälle kylmällä, mutta helteellä on sitten vetovex. No jos ei muuta jaksa niin päiväunet on aina suosittu ajanviettotapa.

Hyvää lauantaita kaikille =)

2 kommenttia:

 1. Hei, ihania rukin puolia, noita olen etsinyt... mulla on muutama, mutta lisää haluaisin :)

  Mitä olet ajatellut hinnaksi?

  Laita vaikka sähköpostia sininentalojakissa@gmail.com

  Laura

  VastaaPoista
 2. Kivoja kirppislöytöjä olet tehnyt ja tuosta huivista tulee varmasti kaunis! Minäkään en taida ihan kestää näitä helteitä, varsinkin jos on sellainen kostea ilma..

  VastaaPoista