perjantai 15. heinäkuuta 2011

Karkas mopo käsistä

Zeldalla oli myynnissä niin ihania värjättyjä lankoja, että ei voinut muuta kuin ostaa ne pois =) Nuo kaksi reunimmaista on tarkoitettu ihan itselle, mutta Emma saa vaaleanpunaisesta ja Jenny keltaisesta pipot ja katsotaan mitä lopusta tulee.

Eilen sitten ilmestyi vielä uusi Novitan lehti ja jostain syystä eksyin Novitan nettisivuille ja pitihän sieltä tilata vielä jotain ale lankoja ja yhtä uutuutta. Mutta nyt tämän shoppailun on loputtava. Eihän kukaan kerkeä käyttämään tälläisellä vauhdilla kaikkia lankoja mitä meille tulee. Lanka shoppailuholismi iski näköjään taas. Olen ajatellut ryhtyä Lankurin käyttäjäksi. Se on netissä ilmainen kirjanpito-ohjelma lankavarastoille. Saisi jotenkin tämän lankamäärän hallintaan ja kun näkisi ihan konkreettisen kilomäärän kaikista omistamistaan langoista niin jospa se auttaisi tässä hamstraamisessa ;) tai sitten ei. Mutta kyllähän näitä rahojaan voisi huonomminkin käyttää kuin villalankaan. Olkoon se tämän viikonlopun mottona =)

Tervetuloa uusille lukijoille ja hyvää perjantaita ihan kaikille ja vakaa päätökseni olkoon, että seuraava postaus tulee, kun KYHäilyissä on jotain valmista näytettävää!

9 kommenttia:

 1. Minullekin on tulossa Zeldalta lankaa...

  VastaaPoista
 2. Juujuu, lankojen osto on hyvä sijoitus :)

  VastaaPoista
 3. Hei !

  Olisiko sinulla vielä rukin puolia, sillä olen etsinyt niitä kovasti. Minulla on paljon itse tehtyjä pitsejä ja haluaisin laittaa ne esille. Minulle voi laittaa postia: merja.pohjola@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Voih, miten ihania lankoja olet ostanut. Hyvä sijoitus :)

  Mun täytyy kanssa alkaa lankavaraston laihikselle. En edes kohtaa tunnustaa, kuinka paljon olen lankoja hamstrannut...

  VastaaPoista
 5. Voi että on ihanan värisiä lankoja! Noi karkkivärit varsinkin... Jäädäänpä oottelemaan,mitä ihanuuksia niistä syntyy :)

  VastaaPoista
 6. Hehee, täällä toinen lankaholisti :) Zeldan langat vaan on niiin ihania ja alennusmyyntejä vaan ei millään voi ohittaa!

  VastaaPoista
 7. Zeldan langat on kyllä ihan ykkösiä! En yhtään ihmettele mopon käsistä karkaamista!

  VastaaPoista
 8. Hei, hauska blogi. On aika kiva tutustua uusiin hörhöihin :D taidan jäädä lukijaksi.

  VastaaPoista
 9. Ihanan värisiä lankoja sinulla,minä kanssa ostin Zeldalta lankaa,ne on niin herkullisia :)

  VastaaPoista