sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Sukka sunnuntai

KYHäilyt nro13,22 ja 23 ovat valmiit... Viimein. Emma sai punaisella ja Jenny oranssilla langalla raidoitetut pinkin sukat lankana 7veljestä. Itselleni tein mustat Nalle-lankaiset villikset töihin. Ehkäpä nyt ei tule niin paljon huomautuksia, kun kuljen mustat sukat jalassa, mitä olen saanut sinikirjavistani. Töissä kun on kokolattiamatto ja en viihdy kengät jalassa sisällä. Mieluiten kulkisin kesät paljain jaloin ja talvet villasukissa =) Mutta ehkä se si ole ihan suotavaa ainakaan tuo paljasjalkaisuus tuolla toimistossa työskennellessä ;)

Tämän jälkeen on enää 5 keskeneräistä KYHäilyä ja 13 aloitusta KyJy:n... =P

Eilinen sujui hienosti Vantaan HopLopissa. Tytöt riehuivat siellä 4 tuntia! Ja minä juttelin ystävättäreni kanssa samalla neuloen. Ystävättären mies hoiti tyttöjen viihdyttämisen. Oli oikeastaan ihan lomaa tuo 4 tuntia. Tytöt olivat kyllä ihan väsähtäneet illasta ja Emma alkoi kunnolla kiukuttelemaan. Kun äidiltä pinna loppui ja passitin neidin omaan huoneeseen niin oveen ilmestyi mielenosoitukselliseti tälläinen lappu =) Tunnistan niin itseni tuosta käytöksestä. Kun potutti pienenä liikaa niin asiat paperille. No nyt ollaan taas väleissä ja riidat sovittu ja kohta lähdemme katsomaan vanhempiani. He palasivat kolmen viikon Euroopan reissulta eilen ja meillä kaikilla on ollut kauhea ikävä heitä. Ihana nähdä isää ja äitiä.

Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Sinullakin on ollut sukkasunnuntai. Minunkin päiväni on mennyht sukkia neuloessa. Vähän ovat vielä kesken, joten postaus blogiin tulee varmaan vasta huomisen puolella.

  VastaaPoista
 2. No ei ole totta! Oletko kutonut nukkuessakin? Iso kasa sukkia...

  VastaaPoista
 3. Kivoja sukkia! Juu, pitäähän sitä välillä päästää kiukut pihalle, kirjoittaminen on hyvä keino siihen =)

  VastaaPoista
 4. Sukat on aina ihania. Rentouttavaa kutoa niitä. Pitäisin myös töissä, ja kovilla pakkasilla on ihan pakkokin, mutta ei voi olla oikein ilman kenkiä, vaikka olenkin toimistotöissä. No, siihen tuo avun ohuesta langasta neulotut sukat.

  VastaaPoista
 5. Sukkaa pukkaa näemmä! Onneksi sinulla on niitä kuluttajiakin lähipiirissä.

  Ja voi nuo tytöt! Ne osaa päästää höyryt pihalle - vielä täysi-ikäisenäkin. Siis ainakin kotona!

  VastaaPoista