keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Iloisten yllätysten päivä =D

Viime tippaan se meni, mutta onneksi ei kuitenkaan tullut viimeinen pisara. Siis KYHäilyt ovat nyt virallisesti valmiit! -Taputtaa itseään olkapäälle-
Bavarian tyynynpäällisen virkattu osuus on nyt valmis, mutta valitettavasti se on vielä pingoituksesta sen verran kostea, että ei voinut kiinnittää ihan oikeasti tyynyyn. Ja tyynynkin pohjaväriksi taitaa tulla musta ennemmin kuin tuo sininen. Oli pakko ottaa tämä irti pingoituksesta ja tuoda kylmästä kellarista tänne lämpöiseen kuivumaan loppuun. Virkkasin värit 5 ja 6 ilman tuota kohokuvota, kun halusin kokeilla miltä se näyttää ja ihan kiva siitä näköjään tuli.

Salomonin solmu huivissa oli kuvaa otettaessa vielä muutama langanpää päättelemättä, mutta sen kerkesi tehdä kun odotteli näiden kuvien latautumista. En taida pingoittaa tuota huivia lainkaan ja vielä mietin, että pitäsikö siitä tehdä hihatin, mutta se on vain sivusaumojen ompelu, jos vielä aikoo tästä parannella. ;)
Kotiin tullessa oli postilaatikossa kaksi pakettia, josta toisesta ilmestyi näin ihania yllätyksiä. Laura blogista Sininen talo ja kissa oli lähettänyt minulle tälläisen yllätyksen vastalahjaksi, lähetin hänelle rukin puolia vähän aikaa sitten. Suuret kiitokset Laura!
Voitin arvonnassa Sanin blogista Tikbumsa tälläisen kasan kauniita trikookankaita sekä tuon koristenauhan. Kiitos Sani! Näistä tulee Emmalle paita, mutta se joutuu varmaan odottelemaan tuon kriittisen 10.8. päivään asti tai ainakin siihen, kun olen saanut aloitettua kaikki KyJy:t jos nyt niin sattuu tapahtumaan, että saan ne aloitettua ennen tuota päivää ;)
Nämä langat tulivat jo eilen, suurin osa taitaa tunnistaa Zeldan upeat värjäykset. Olen ihan koukussa näihin hänen värjäämiin lankoihin. Jos et ole vielä tutustunut Zeldaan niin hänen bloginsa Taigalla on kyllä katsomisen arvoinen! Tämä ei sitten ollut mikaan maksettu mainos vaan tuli suoraan sydämestä =D
Tässä on vielä kuvaa niistä Olgan päivänä aloitetusta Olga sukista lankana mustaa ja tyttöjen sukista jäänyttä pinkkiä 7 Veljestä.

Siitä kesän kolmannesta Annis huivista, lankana Novitan TicoTico, en muistanut taaskaan ottaa kuvaa, mutta ehkä parempi niin. Pari tuntia sitten jouduin peruuttamaan (siis minähän en pura, vaan joskus peruutetaan) neljä kerrosta aloituspitsiä yhden typerän virheen takia, jota ei voinut korjata niin ettei sitä olisi huomannut. Ei muuten, mutta tämä huivi menee työkaverille läksiäislahjaksi niin siihen ei viitsi ylimääräisiä virheitä jättää. Eipä sitä varmaan kukaan olisi huomannut... Mutta itseä se olisi jäänyt harmittamaan.


Nyt pitäisi hieman istua miettimään viikonlopun käsityö rupeamaa. Olen saanut luvan istua perjantai-illasta sunnuntai-iltaan pelkkien käsitöiden kanssa, ruoat nyt pitää valmistaa, mutta se ei ole ongelma. Tarkoitus olisi aloittaa 3-5 KyJy:ä ja saada osaa jo aloitettua eteenpäin. Sitten jäisi elokuulle noin 5 aloitusta. Ei stressiä muuten, mutta teksi mieli aloittaa vain niin isoja juttuja, että niiden kaikkien valmiiksi saattaminen jouluaattoon mennessä saattaa tuoda jo ongelmia. Ja en millään keksi kovin pieniä juttuja nyt viimeisiin aloituksiin. Rakentavia ideoita otetaan vastaan!

Kaikille uusille lukijoille tervetuloa. Jo 39 lukijaa ja taidanpa nyt luvata järjestää arvonnan kun 50 lukijaa tulee täyteen. Tavoitteita kannattaa asettaa ;) Eli jos viikonlopun aloitukseksi saisi jotain arvontaan sopivaa???

Hyvää keskiviikon jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Bavaria ja huivi näyttävät tosi kivoilta.

    Mukava käsityösessio näköjään tiedossa :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita töitä, salomoninsolmuja olen minäkin suunnitellut tekeväni, vaan vielä en ole saanut aikaiseksi. Kuulostaa siltä, että viikonlopustasi on tulossa aivan ihana!

    VastaaPoista