sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Vähiin käy :)

Kyhäily pikku kassi valmistui illalla. Siinä on kukkakangas vuori ja kiinnitys sujuu kahdella napilla.
Tässä kuva kiinni olevasta "kassista" siis enemmän pussukka, mutta ajaa asiansa. Lankana on puuvilla/akryyli lankaa ja läppä on Novitan Virkkauslankaa. Painoa tuli 105 g

Eilinen loppuilta meni Bavarian tyynynpäällisen kanssa ja voi olla ettei siitä tyynyntäälistä tule. Lankoina kun on käytetty kaikkia sinisävyisiä, mitä kaapista löytyy ja on melko sekamelska tulossa siitä. Mutta muutama kerros niin sitten näkee mikä siitä tulee =)

Kävimme eilen tyttöjen kanssa koulureppu ostoksilla. Alkoi neideillä olemaan jo hätä, että eikö uusia reppuja saadakaan. Koulu kun alkaa täällä Tuusulassa jo 9.8. eli parin viikon päästä.
Niin kiire neideille tuli aamusta kauppaan lähteä, että edes hiuksiaan eivät kerenneet harjaamaan =) Mutta ilmiselvästi alkaa äidin lempiväri myös puremaan tyttöihin, kun molemmissa kasseissa löytyy violettia.

Uudet KyJy aloitukset ovat Annis-huivi ja eilisen Olgan päivän kunniaksi toiset Olga- sukat, mutta kännykkä päätti tyhjentää akkunsa yön aikana niin enpäs niistä kuvaa tänne saanut. Nyt lähtee kyllä kunnon kamera tilaukseen. Meni hermo tuohon kännykkään, siitä kun akku menee niin nopeasti tässä kuvien latailun yhteydessä, vaikka sen pitäisi tuon USB kaapelin kautta myös ladata tuon puhelimen!

Nautitaan sunnuntaista eikä murehdita vielä maanantaita!

4 kommenttia:

  1. Niinpä niin, se koulun aloitus alkaa jo olla aika lähellä. Hienot reput tytöt löysivät. Ihailen teitä KyJyilijöitä.Itse jo kovin odotan KYHistä pääsyä, että sais myös aloitella ihan mitä vaan ja silloin kun huvittaa.. Hyvää pian alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiva pieni laukku ja tytöillä vähän isommat :)

    VastaaPoista
  3. Kivat reput tytöillä.Nätin laukun olet tehnyt!

    VastaaPoista