sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Jotain sentään

Seuraava KYH on nyt valmis. Eli baskeri talveksi. Tätä mallia vain hieman joutui tuunaamaan, sillä omistan melko kookkaan pään (hatun numeto 58,5) mutta ihan kiva siitä tuli. Talvitakki kun on tumman harmaa niin pieni pinkki lisä ehkä piristää :)

KyJy #4 on myös aloitettu eli Revontulihuivi lankana on Lace Ball, olenkin jo maininnut, että meidän Minni on aivan rakastunut tähän lankaan ja se 5 sekuntia kun makkarista lähdin hakemaan tälle tarkoitettua pussia oven toiselta puolelta niin neiti löytyi halailemasta lankakerää.
Hyvin kiltisti vielä, onneksi =)

Huomenna alkaa työt taas loman jälkeen ja saa nähdä miten paljon pystyy keskittymään enää käsitöihin, mutta onneksi on vielä 4 viikonloppua ennenkuin KYH:t pitää olla valmiina ja 5 viikonloppua ennenkuin KyJy:t pitää saada aluille. Eli aikaa on hyvin =D

Hyvää sunnuntai- iltaa!

11 kommenttia:

 1. Mäkin luotan siihen, että vielä on aikaa saada kaikki KyJyt alkuun :) Onneksi tämä viikko on lomaa, niin voi hyvällä omalla tunnolla sitten aloitella käsitöitä koskä näin kuumalla ei voi esimerkiksi siivota...eikö niin?!?!? :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään tuosta baskerista! Ja kissa näyttää han meidän Nekulta ennenkuin se alkaa höykyttää lankakerää!

  VastaaPoista
 3. Voi että kun on kaunis baskeri! Kiva kuulla että on muitakin jotka omaavat ongelman iso pää... Omaani on ainakin varsin hankala löytää sopivia hattuja.
  Kisu halailee niin söpösti kerää, itse pohdin aina välillä onko meidän Neiti Koirassa ripaus kissaa kun tuppaa kantelemaan lankakeriä ;)

  VastaaPoista
 4. Tulin vastavierailulle Sisäsiistii-blogista. Kiva saada sinut lukijakseni! Huomasin heti, että sinulla on KYH-projekti meneillään. Olen tutustunut KYHäilyyn Virveriikka-blogissa. Itsekin teen paljon käsitöitä, mutta en ole vielä paljonkaan ehtinyt niistä postata. Mutta ennen pitkää meinaan kyllä...

  VastaaPoista
 5. Onpas suloinen baskeri, kisusta nyt puhumattakaan:)

  VastaaPoista
 6. Kaunis baskeri:) Hih, kisu päätti että hänelle kanssa:D

  VastaaPoista
 7. Kiva baskeri ja hieno huivi tulossa :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kun olet lukijani. Ihanan väristä tuo LaceBall lanka. Minuakin himoittaisi aloittaa revontuli -huivi kyjyn aikana, mutta minulla on niin monta isoa neuletta tilauksessa, ja pakko valmistua ennen joulua, etten tiedä uskallako ottaa revontulen siihen lisäksi.

  VastaaPoista
 9. Kiva tuo baskeri! Kyllä kissa tietää, mikä lanka on hyvää :)

  VastaaPoista
 10. çok güzel bir blog tebrik ediyorum.görüşmek üzere sevgiler.

  VastaaPoista