keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Siitä se ajatus lähti

Tänään oli kolmas työpäivä loman jälkeen ja viimein alkaa olemaan tunne, että ajatus kulkee. Maanantai ja tiistai illat meni hereillä pysymiseen. Tytöt eivät oikein pidä äidin "mennään ajoissa nukkumaan" tempauksista. Varsinkin, kun aamulla pitäisi neitien nukkua pitkään tai antaa ainakin iltavuorolaisen isänsä nukkua pitkään. Sitä se kesäloma teettää kun unirytmit on sekaisin itse kullakin.

KYH:n kämmekkäät on nyt valmiit tai siis kämmekkäistä se ajatus lähti, mutta kun kämmenestä aloittaa ja antaa langan lipua niin tuli sitten yli kyynerpään pituiset irtohihat. Eipä pitäisi ensi talvena palella :)
On muuten yllättävän vaikeaa yrittää ottaa kuvaa omasta käsivarrestaan kun pitäisi tähdätä samalla ja saada selvähkö kuva puoleen väliin hauista saakka =D
Neule alkoi 2o 2n joustimena jatkui edestä yhtenä 6 silmukan palmikkona, joka sai seurakseen vielä 2 palmikkoa ja muuttui jossain vaiheessa kolmeksi 9 silmukan palmikoksi ja loppui 3o 2n neuleena. Kun on tummaa lankaa niin ei saa niin tarkaa kuvaa.

Posti toi tänään todella mieluisan paketin, Zeldan, blogista TAIGALLA värjäämiä lankoja.
Vasemman puoleinen on nimeltään Oi Susanna ja oikean Lorelai. Nämä pääsevät puikoille mahdollisimman pian KyJy:n merkeissä.

Maanantaina töiden jälkeen pakkasin tytöt autoon ja kävimme Vantaan IKEA:ssa piti hankkia Emman huoneen oviaukkoon "lapsiportti" ihan tuon koiran ryökäleen takia. Säästyy monelta itkulta, kun ei Roosa pääse kiukuksissaan syömään Emman leluja. Sieltä tuli ostettua myös olkkariin seinäkello, kun edellinen meni rikki jo yli vuosi sitten. Minni ei tietenkään ole aiemmin kyseisessä kohdassa kelloa nähnyt, joten ihmetys oli suuri kun seinällä raksutti uusi kello.
Kyllä nuo kissat ovat uteliaita ja tasapainoisia. Siis ihan sananmukaisesti... Jos minä yrittäisin tuota niin rojahtaisin alas vauhdilla tai ainakin oven pielen listat olisivat soikeana =D

Hyvää keskiviikon jatkoa!

9 kommenttia:

 1. Kauniit irtohihat. Ihanan väristä lankaa. Ja on tuo kissa melkoinen akrobaatti.

  VastaaPoista
 2. Näyttää kovin tutlta touhulta kissan touhu! Minullakin on kaksi Zeldan lankavyyhtiä odottamassa sitä, että saan valmiiksi nuo muut hommat, joita on nyt tehtävä urakalla heinäkuun loppuun! Zeldan langoissa on kyllä ihanat värit!

  VastaaPoista
 3. Hienot hihat ja kauniita lankoja sekä hauska kissakuva.

  Meillä ovat ovenpielet soikeina,vaikken edes kiipeile, muuten vain kova vauhti :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit hihat!
  Todellinen taituri tuo kissa!

  VastaaPoista
 5. Kyllä onkin kauniit irtohihat! Hassu kissa :)

  VastaaPoista
 6. Ihana lanka noissa irtohihoissa! Enpä ole tiennyt, että kissat ovat tuollaisia akrobaatteja.

  VastaaPoista
 7. Minäkin noita lankoja ihastelin mutta olivat jo varattuja kaikki kivat värit...
  Onpas siinä Minni venyttänyt itsensä äärirajoille! Meillä on ihan samanlainen kello :)

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia kehuista. Irtohihojen lanka on Regian Hand-dye effect sukkalankaa. Nyt voin lisätä, kun viimein löysin vyötteen =)

  VastaaPoista
 9. Hienot hihat, ja tuo kissan venytys on kyllä uskomaton :D

  VastaaPoista