lauantai 20. elokuuta 2011

Kettukangas kännykkäkotelo

Aika ei olisi millään riittänyt tänään ompelemiseen, mutta tuo ihana kettukangas vain poltteli tuolla ompelukoneen vierellä ja akuutti tarve uudelle kännykkäkotelolle pakotti töihin. Tässä lopputulos. KYHäily kännykkäkotelo kun joutui Roosan hammaslangaksi, onneksi kännykkä ei ollut sisällä, niin uusi oli tehtävä.

KyJy rintamalla ei ole mitään valmista, mutta enemmänkin valmiimpaa. Hyvä suunnitelma siitä, että yksi työ loppuun ja sitten vasta seuraava romuttui eilen illalla, kun tein tunnin yhtä ja toisen toista...

Nyt on viimeinen Harry Potter DVD katsottu ja äidin sekä siskon kanssa sovittu, että viimeinen mennään piakkoin katsomaan teatteriin. =) Toiset vie lapsensa katsomaan Potteria minä vien äitini ;) Kyllä meillä on ihana perhe!

Tämän illan elokuvaa en ole vielä valinnut, mutta kun tytöt menee nukkumaan saa äiti omaa aikaa, käsityöt esiin ja elokuva päälle!

Hyvää lauantai-iltaa kaikille ja huomenna pistetään arvonta pystyyn! 50 lukijaa tuli juuri täyteen! Tervetuloa!

9 kommenttia:

 1. Onpas kiva kännykkäpussi! Miten kiinnitit tuon klipsun? Minulla jää aina pihtien jälkiä...

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kännykkäkotelo! Minuakin kiinnostaa miten kiinnität klipsun :) Sama vika kun Willenmiinalla...

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana kännykkäpussi! En itse ole ommellut juuri mitään 20 vuoteen ja ihailen suuresti ihmisiä, jotka sen taidon osaavat!

  VastaaPoista
 4. Kiva kännykkäpussi ja siitisti olet saanut tehtyä klipsunkiinnityksen.

  VastaaPoista
 5. Ihana pussi ja kangas. Ymmärrän hyvin, että kangas poltteli ja sai sinut löytämään ajan ompeluun. Itselleni kävi ihan samoin, kun ostin uusia kankaita niin piti heti kaivaa ompelukone esille ja alkaa ompeleen.

  Olen kokeillut tuota klipsikiinnitystä, mutta se ei todellakaan ole minun juttu...hermot meni. Niinpä päätin tehdä pussukoita vain tarrakiinnityksellä.

  VastaaPoista
 6. Siis minun työkaluarsenaaliin kuului: pikaliima, kaksi vasaraa, pari hammastikkua, pala nahkaa ja n. 1mm paksua kartonkia =D Itsellä ei ole (vielä) kunnon pihtejä ja mies on mökillä niin en oikein uskaltautunut hänen varastoja tonkimaan

  Eli ensin laiton varmistukseksi klipsun sisään pikaliimaa ja tungin kankaan hammastikkua apunakäyttäen paikalleen.

  Kun liima kuivui laitoin nahanpalan pöytää vasten ja klipsun sisäpuolelta naputtelin kiinni. Välissä oli vielä tuo kartongin pala ja pidin sellaista "talttapäistä" eli ei sorkkarautapäistä(?) vasaraa paikoillaan kartongin päällä ja naputtelin toisella vasaralla ekan vasaran päähän. Vähän kuin talttaa käyttäisi... Jos joku työkaluja tunteva mies lukee tätä niin nauraa varmaan katketakseen =D

  Tuli vähän sekavasti, mutta pitää pyytää miestä kuvaamaan kun seuraavalla kerralla tulee tehtyä =)

  VastaaPoista
 7. ihan hauska idea.D......

  VastaaPoista