sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Talven tulppaaneja

Viime syksyisestä The Knitter lehdestä nro 36 Tulips huivi valmistui juuri.
Lankana BC Garn Babyalpaca.
Puikot nro 4
painoa 74g.

Helppo ja nopeasti opittava mallikerta, mutta kaunis lopputulos. Tätä oli tosi kiva neuloa ja toinen huivi samalla mallilla, mutta ihan eri langasta on viimeistä mallikertaa ja reunakerroksia vaille valmis. Ei ihan kerennyt samaan kuvaan, sillä tämä oli saatava valmiiksi tänään. Huivi on menossa ystävälle, joka joutuu ensi viikolla leikkaukseen. Toivottavasti antaa edes vähän positiivisia ajatuksia paranemiseen.

Seuraavaksi pitäisi puikolle ottaa miesten villasukat, jotka olen ajatellut toiselle toipilaalle. Taitaa Tallinnan tuliaisista Step lanka päästä kokeiluun =)

Mitäs muuta sitä elämään taas kuuluukaan... Tämä päivä on tullut istuttua sohvan nurkassa katsellen Liviltä sisustus ohjelmia samalla neuloen. Yllättäen mies rupesi puhumaan keittiön kaakeleiden uusimisesta liekö ymmärtänyt viihjeeksi tuon sisustusohjelma maratoonin ;) Jotain tekisi mieli tehdä, mutta mitä, että saisi taas kotia uuteen uskoon? Eilen olin tekemässä sotasuunnitelmaan askarteluhuonetta varten. Suurin osa ajasta kyllä kului tuhojen kauhisteluun.  Minni-riiviö oli keksinyt, että sille on tullut sen verran painoa lisää, jotta saa painavan oven avattua. Neiti sitten rakastaa tavaroiden pudottelua ja sotkun aikaan saamista. Nyt on ovessa hakanen ja tavarat toivottavasti turvassa.

Se kyllä taitaa olla aika ikuisuusprojekti minulle tuo askartelu huone ja olen huomannut, että paremmin sitä saa siivottua, kun tekee valmiiksi niitä kasoja, joita sinne on kerääntynyt. Esimerkiksi kasa koristetyynyjä odottaa uudelleen päälystämistään ja eiköhän se ole helpompi tehdä ne pois kuin siivota niille jokin nurkka säilytykseen.

Hyvää sunnuntain jatkoa ja toivottavasti muistitte kääntää kellot kesäaikaan =)


6 kommenttia:

 1. Uskon, että huivi piristää saajaansa. On se vaa niin kaunis.
  Oma "työhuoneeni" on kuin räjähdyksen jäljiltä vaikkei siellä ole käynnyt muita kuin minä. Samoin niitä puolivalmiita töitä ja materiaalikasoja jonkun jo valmistuneen jäljiltä.
  Raivausinspistä odotellessa...=D

  Blogissani on sinulle jotain mukaan viemistä!
  Käy kurkkaamassa
  http://munsunmeitin.blogspot.com/2012/03/one-lovely.html

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis huivi, väri sopii malliin tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi ja erilaisen mallinen.

  Täällä kans sisustetaan ja rymsteerataan. Siirrellään tavaroita paikasta A paikkaan B ja paikasta B paikkaan C. Mutta mukavaa se on. Olemme asuneet tässä talossa 1,5 vuotta ja tämä yksi huone on odottanut vielä käyttöönottoa ja eilen sitten se tehtiin ja siirrettiin kirjoituspöytä tänne olohuoneesta. Piristää kyllä mieltä kun muuttaa järjestystä. Nyt tarttis aloittaa se tavaroiden siirtely ja siivoaminen, mutta innoissani lähden sitä tekemään tämän viikon ainoan vapaan kunniaksi =)

  VastaaPoista