maanantai 5. maaliskuuta 2012

Arvonnan voittajat ja E-kortti SNY:ltä

Kaksi nuorta ja kaunista onnetarta arpoivat voittajat. Vaaleanpunaiset langat voitti Salla, joka kirjoitti:


BLogien ihmeelliseen maailmaan tutustuessani tupsahdin tänne tutustumaan. Vaaleanpunaisen lankapaketin arvontaan osallistuisin yhdellä arvalla. Täytyypä jatkaa blogiisi tutustumista.

Terv. Salla (ei omaa blogia)


Siniset langat voitti Ahle, joka kirjoitti:

Sininen paketti tavoitteena kirjaan itseni yhdellä arvalla mukaan.

Simpura bongasi kävijäluvun 15 000 ja hänelle lähtee jo huomenna samettilangat tulemaan. Olen tässä odotellut lähettämisen kanssa, jos vaikka olisi onni potkaissut Simpuraa myös arvonnassa  ;)

Salla ja Ahle laittaisitteko minulle sähköpostiin violettiajavillalankaa(at)gmail.com osoitetietonne niin laitan langat postiin. Odotan yhteydenottoanne viikon eli 12.3. iltaan asti ja jos ei kuulu mitään niin arvon nämä uudestaan.

Kiitokset kaikille osanottajille ja onnea voittajille =)

Viikonloppu kului jossain oudossa taudissa. Lauantaina sattui joka paikkaa ja napsin särkylääkkeitä miltei kaksin käsin, eikä mikään tuntunut auttavan. Ajatelin, että nyt se influenssa iski oikein toden teolla. Sunnuntaina oli kuin pitkän taudin jälkeen olisi ensimmäinen parempi päivä, vaikka olinkin potenut vain lauantain. Onko kukaan kuullut yhden päivän influenssasta? Nyt yskittää ja nenä vuotaa kuin kunnon flunssassa kuuluukin, mutta tuo lauantai oli tosi mystinen. No kuten yleensä vastuullinen työntekijä sairastaa omalla ajalla... Eli jo toinen viikonloppu tänä vuonna, että olen kipeänä! Ei todellakaan ole hauska sairastaa, mutta että vielä viikonloppuna... :) 

SNY parini lähetti minulle E-kortin, joka sisälsi vielä kysymyksen. Suuri kiitos siitä päivän piristyksestä. 

Kysymykseesi vastaaminen on aika hankalaa. Ja minä mietinkin sitä pitkään ja lopulta tulin siihen lopputulokseen, että kyllä yksi isompi paketti kuukaudessa on sinäänsä parempi niin pääset yksillä postikuluilla =) Mutta ihan niin miten sinulle on helpompaa. 

Mysteeri neule on jo hyvällä mallilla. Ihan kokonaan en ole kerennyt tekemään vielä toista vihjettä, mutta puolen välin paremmalla puolella jo ollaan.

Nyt pistän koneen kiinni, lähden koirimuksen kanssa ulkoilemaan ja sitten ajoissa nukkumaan.

Tervetuloa kaikille uusille lukijoille ja erittäin hyvää viikon jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajille ja kiitos sinulle arvonnan järjestämisestä. :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut voittajille!
  Toivottavasti flunssasi on jo parantunut!
  Itse olen myös ns. tunnollinen työntekijä. Viikonloput ja lomat menee sairastaessa jos tauti on tullakseen. Kouluaikana jo sairastin lomilla ja niinpä koulusta poissaoloja sairauden takia ei yleensä ollut yhtään.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!!!

  VastaaPoista