lauantai 9. maaliskuuta 2013

Ja taas siivotaan

Tämän päivän olen ihmetellyt mistä tyttöjen roinakasat on tehty???
Kivistä; nämä päätyivät takaisin luontoon odottamaan kevättä, jotta pääsevät taas kulkeutumaan takaisin sisälle. Niin ja nämä eivät ole mitään pieniä hippusia vaan tuo isoin oli miltei nyrkin kokoinen =)
PEZ koneista, joo meillä kerätään näitä.
Nudisti nukeista. Noin 50% oli ilman vaatteita missä lie nekin mekot ovat (uskottavammin kulkeutuneet naapurihuoneeseen sillä viime viikonloppuna sitä siivotessani katselin mekkokasaa ja ihmettelin, että missähän näiden nuket ovat)
Kasasta "kännykkäkoruja". Ensimmäinen ajatus "Argh, mitä näilläkin tekee!" Seuraava ajatus:
Pujotellaan peräkkäin ja laitetaan roikkumaan alkovin oviaukkoon. Kun nämä ovat niin tärkeitä niin laitetaan ne sitten esille eikä johonkin laatikon pohjalle pyörimään.
Täällä pestiin jopa seinät... Ei, tuo ei ole varjo seinässä vaan likaraja pesu-urakan puolessa välissä. Koko alkovin seinien pesuun kului 3½ taikasientä. Laaduntarkkailija tarkistaa seinän puhtautta =)
Puhtaassa pedissä ja puhtailla lakanoilla on hyvä nukkua.
Tässä lopputulos. Ulosheitettävää oli todella paljon vähemmän kuin viime viikonlopun siivouksessa. Tällä kertaa selvittiin yhdellä muovikassillisella roskaa ja toisella kiertoon meneviä leluja. Ikkuna pitäisi vielä pestä ja nuo verhot... No se on sitten jo ompelukoneen raivaamisen paikka, mutta vaihtoon nuo verhot kyllä päätyvät ennen kesää.

Seuraava projekti on sitten valittu.
Kaikki noin Teddyn paksuiset langat, mitä täältä löytyi päätyy torkkupeitton. Dominotekniikalla pitäisi tehdä 11*8 palaa kokoinen viltti nuoremman neidin huoneeseen. Hän kun valittaa, etten neulo hänelle mitään (sukkia kun ei lasketa) niin täältä tulee. Ainoa ongelma oli siinä, että minulla on vaalean beesin väristä teddyä kiinni yhdessä ikivanhassa UFOssa ja sen todellakin haluaisin tehdä valmiiksi, joten ensin UFO ja sitten peitto.


Tietenkin tuota lankaa on vielä viikonkin aikana lisääntynt tänne. Tilasin Titityystä Girasole huivin ohjeen ja ajattelin, että onhan se sääli, että pelkän ohjeen lähettäisivät, joten pistin tilaten myös kaksi vyyhtiä Malabirgon Lace lankaa. Mutta ajatellaan positiivisesti vain 2 vyyhtiä eli yhteensä 100g!

Niin ja toinen positiivinen ajatus on siinä, kun sain jo yhdessä päivässä tuon neidin huoneen siivottua voin huomenna keskittyä tuon UFOn tekemiseen ja valtaisan pyykkivuoren pienentämiseen!

Rauhallista viikonloppua!

1 kommentti: