lauantai 6. elokuuta 2011

Onko muuta elämää kuin KyJy ennen joulua????

Pistää tuo sivupalkin KyJy lista hieman kauhistelemaan otsikon lailla. 20 aloitettua ja yksi valmis työ. Onneksi olen saanut jo mietittyä mitä teen nuo viimeiset työt, sillä se on ollut kaikkein vaikeinta tähän mennessä. =P Mutta nuo neljä viimeistä aloittamatonta aloitetaan sunnuntai-iltaan mennessä vaikka pitäisi valvoa ensi yö kokonaan =D Olen tässä viikonloppuja kuluttanut katsoen Harry Potter elokuvia (1/vkl) ja jos sikseen tulee voi ensi yönä katsoa samalla vaikka kaksi leffaa putkeen niin kyllä hereillä pysyy.


Tässä on kuvia jo aloittamistani KyJy projekteista. Tämä on Silja hihatin aivan upeasta kirjasta Pitsit puikoille. Lankana on Zeldan dippauksia.
Vaaleanpunaisesta tulee Emmalle pipo tässäkin lankana on Zeldan dippauksia ja huivi on uutta Novitan Polku lankaa, väri Punajuuri, ja siitä on tulossa Petunia huivi.

Ja tässä viimeisessä kuvassa on tulossa Arrowhead Shawl. Se on jo tällä hetkellä pidemmällä kuin kuvassa, mutta piti käydä ostamassa jälleen kerran uusia pyöröpuikkoja... :(

No jos jotain KYH  ja KyJy on tähän mennessä opettanut niin sen, että koskaan ei voi olla liian paljon pyöröpuikkoja kokoa 3-4,5. Tänään sai ostaa taas kolme kappaletta. No eiköhän ne nyt ala riittämäään, kun enää neljä aloitusta on kesken. Tämän jälkeen pitää miettiä miten tästä jatkaa, sillä onko parempi, että tekee kerralla yhden työn valmiiksi vai pitäisikö tehdä kaikkia hieman eteenpäin??? Luulen kallistuvani ensimmäiseen vaihtoehtoon, sillä varsinkin pitsihuiveissa unohtuu helposti mallikuvio. Ja onhan se nopeampaa kun muistaa kuvion eikä sitä tarvitse aina ohjeesta katsoa =)

Tähän päivään on jo kuulunut armotonta vyyhtien kerimistä. Kadotin jälleen kerran sen kerimiskoneeni, johon ei tarvita erillistä kartiota, jonka päälle keritään. Vaihtoehdot sitten olivat joko keriä käsin tai toisella koneella, jonka kartiot ovat ties missä tällä hetkellä. Jonkun aikaa pähkäiltyäni keksin, että vessapaperin pahvihylsy sopii koneeseen melko hyvin ja koska meillä on juuri sauna remppa meneillään on sytykkeinä käytettyjä vessapaperinhylsyjä vessan roskis puolillaan.

Kerimis session jälkeen kävimme Emman kanssa leffassa katsomassa Kunfu Panda 2 elokuvan ja kyllä sai nauraa =) Nyt on neitiä viihdytetty oikein urakalla kun juuri leivoimme mutakakun ja kohta herkutellaan sillä. Isosisko on viikonlopun yökylässä ja silloin joutuu tuota Emmaa viihdyttämään oikein urakalla, mutta eihän niitä lapsia voi koko aikaa kotona pitää vain sen takia, että äidillä olisi helpompaa.

Nyt pitää lopetella ja vallata sohvan nurkka, jotta saa loputkin aloitukset tehtyä. Katsotaan onko huomenna jo jotain raportoitavaa vai meneekö sittenkin viimetippaan?

Hyvää lauantai-iltaa kaikille ja tervetuloa uudet lukijat!

PS. Langanostolakko pitää vieläkin, vaikka joutui lankaosastolla käymään hakemassa pyöröpuikkoja.

9 kommenttia:

  1. Ihania aloituksia sinulla meneillään. Varsinkin tuota pitsihihatinta odotan vesi kielellä.Harry Potterit on sen verran hyviä leffoja, että kyllä niiden avulla valvominen onnistuu, jos on tarvis. Katsoin juuri itse tuon viimeisen leffan ekan osan ja hyvä oli. Tekemisen iloa ja päivittele nopeasti että nähdään kauniita tuloksia ;)

    VastaaPoista
  2. Haa, lisää Harry fani-äitejä. Minäkin olen katsonut kaikki Potterit, uusimman "pääsin" katsomaan esikoisen kanssa viime viikonloppuna. Ne on kyllä hyviä elokuvia! Minulla neljä aloitusta tekemättä, kolmeen on langat, puikot ja ohjeet mukana täällä mökillä, mutta mikä lie ajatuskatko ollut lähtiessä viimeisen työn puikot ja langaat jäi kotiin vaikka oli tarkoitus kaikki puuttuvat työt täällä mökilla alulle laittaa. Noh, sunnuntai-iltana sitten se viimeinenkin, ja nyt niiden kolmen mukana olevan aloituksen kimppuun. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Nams, mutakakkua! Ihania aloituksia sinulla, erityisesti värisävyt ovat hienoja. Kävin juuri itsekin postailemassa omaan blogiini saman kirjan aloituksia, niitä helpoimpia, Siljasta vaan unelmoin tällä hetkellä. Sitten hoksasin sinullakin olevan sama kirja ja piti tulla tänne kurkistelemaan, mihin ohjeeseen olet tarttunut. Ja vielä, meilläkin kuuluu Potterin tunnusmusiikki yläkerrasta, nuoriso katsoo ja äiti pääsee sillävälin nettiin!

    VastaaPoista
  4. Hienoja aloituksia ja varmasti selviät. Tuo Petuniankin alku näyttää vallan upealta! Eli: tsemppii!

    VastaaPoista
  5. Meilläkin on Harry Pottereita katseltu tänä kesänä moneen kertaan, ensi-illassa kävimme katsomassa vikan leffan koko perheen voimin. Pitäisikin lukea kirjat uudestaan (taas;)).
    Kivan näköisia alkuja sinulla puikoilla ja tuo kirja on aikas ihana, jospa joskus minullakin se olisi :)

    VastaaPoista
  6. Potter oli joku vuosi sitten meillä luetuimpien kirjojen kärjessä, ensin uutuudet luki poika ja sitten äiti, leffojakin on tullut katsottua. Petuniahuivista näyttää tulevan tosi kivan värinen, täytyy varmaan mennä kauppaan hypistelemään tuota lankaa livenä :)

    VastaaPoista
  7. Minäkin juuri eilen mietin, että jos pitäisi sellaisen Potteri-maratonin :) Olen kyllä aika ylpeä sinusta, että pysyit lankalakossa vaikka jouduit noita puikkoja ostelemaan! Ja eikö olekin ihanan tuntuista käteen tuo uusi Polku-lanka, minusta ainakin! :)

    VastaaPoista
  8. Hienoja käsitöitä on tulossa :) Olen jo jonkin aikaa tahtonut neuloa tuon petunian, mutta sopivaa lankaa ei ole tullut vastaan. Taidan myös kokeilla tuota polkua, kun sitä saa täältä pikkukylältäkin :)

    VastaaPoista
  9. Ihanan näköisiä juttuja olet aloittanut ja saanut jotain jo valmiiksikin :) Itsekin olen miettinyt samaa, eli onko mitään muuta elämää kuin KyJy koko syksyn aikana, mutta toisaalta mikäs sen ihanampaa pimeässä syysillassa, kuin istua kotona ja neuloa :) Aikataulutustakin olen jo miettinyt, töiden jälkeen vajaan tunnin happihyppely, niin sitten voikin hyvällä omalla tunnolla istua sohvalla ja antaa puikkojen ja koukkujen suihkia :D

    VastaaPoista