keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kiitos teille!

Jo yli tuhat näyttöä ja 18 lukijaa! Kiitokset teille lukijani. Kun aloitin tämän blogin pitämisen olin tosi skeptinen siitä, että kuka täällä muka minua lukisi, mutta kyllä teitä löytyy ja jaksatte vielä kommentoidakin. Kiitokset siitä =D


Eilen illalla leffaa katsoessani sain pääteltyä viimein nämä työt. Emman liivi sai vielä pörrölankaa reunaan tuon Novitan Kide langan paljettien seuraksi ja hakaset kiinnitykseen. Päätellyksi tuli myös junasukat ja Baktus huivi =) Kyllä helpottaa kun saa tuota KYH listaa valmiimmaksi. Tämän iltainen urakka tulee olemaan niiden sivumattojen eteenpäin saattaminen. Tuon edellisen kuvan jälkeen alkoi matot laineilemaan niin pahasti, että yksi ilta meni purkaen ja tekien, purin varmaan 4-5 kertaa molemmat. Sitten jäikin matot laatikon nurkkaan odottamaan uutta inspiraatiota. Purku sessioiden aikana jätin jossain kohtaan joka toisen kerroksen tekemättä, joten näistä on tulossa sitten hieman erilaiset matot, kuin oli tarkoitettu. Ja nyt ne on nostettu sohvalle tekijäänsä odottamaan. Ainakin muutama rivi illassa on saatava valmiiksi.

Tässä sitten ideantynkää muillekin. Meillä (näköjään) kaytetään luomumankelia puhtaiden lakanoiden silittämiseen:

Minni intoiutui nukkumaan puhdaspyykkikorissa koko eilisen illan ja niin se näytti piilostaan nauttivan etten raaskinut sitä häätää pois. Ja olisiko siitä enää hyötyäkään ollut, sillä ties kuinka kauan se siellä oli köllinyt ennenkuin sen löysin.

Tässä vielä 8 vuotiaan taiteilija näkemys äidistään. Siis selvyydeksi, minä olen tuo isompi päinen ja taiteilija itse on tuo sirompi. Näin upeaa taidetta syntyy, kun kerroin, että menemme Linnanmäelle torstaina. Sitä odotellessa, Hyvää keskiviikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Ihana äitinäkemys ja vau mitkä huulet! Kissan kelliminen auringon lämmössä on kovin tutun oloista!

  VastaaPoista
 2. Heh, hauska äiteekuva ja tosiaan hienot huuletkin :).

  Melkoinen pino käsityöjuttujakin...

  VastaaPoista
 3. Ihanaa taidetta :) Taidat käyttää pinkkiä huulipunaa ;)
  Minä ainakin ilokseni täällä poikkean, aina en jätä merkkiä käynnistäni kylläkään... Kiv käydä lukemassa juttujasi ja katsomassa tekeleitäsi:)

  VastaaPoista
 4. Oletpas saanut paljon aikaiseksi! Tuo liivi on juuri niin söpö kuin tytön liivi voi olla :)
  Nuo sinun huulesi oikein pomppaavat tuosta piirustuksesta esiin! ;)
  Kävelin juuri pari tuntia sitten Linnanmäen ohi, taisi olla teidän Emma kun siellä kirkui :)

  VastaaPoista