torstai 30. kesäkuuta 2011

Linnanmäki valloitettu

Päivä kului Linnanmäellä lasten kanssa meuhkatessa. Onneksi aivan ihana työkaveri oli lupautunut seuraksemme, sillä minulla ei pää enää kestä tuota kieputusta ja vatkaamista kuin pari kymmentä vuotta sitten, kun itse olin töissä Lintsillä. Meidän Emma muuten voitti miltei metrin korkuisen Nalle Puh pehmon tuolla matkalla. Ja oli vielä viimeinen arpa ennen kotiin lähtöä! Jollain on tuuri =D

6 tuntia hyvää käsityöaikaa saatiin siellä kulutettua, mutta kotona odotti palkinto. Tai oikeastaan posti ystävällisesti lähetti tekstiviestiä kännykkään ja pienen mutkan piti ajaa kotimatkalla pakettia hakiessa.
Titityyn nettikaupasta tuli alkuviikosta tilattua hieman täydennystä tuota KyJy:ä varten ja tänään se paketti tuli. Huivilanka paketti, silkki-, alpakka- ja villalankaa, muutama lisävaijeri Knit pro puikkoihin sekä vielä 2 kerää tuota Lace Ball lankaa, jospa siitä saisi viimein tehtyä itsellekin revontulihuivin ellei tuo meidän Minni neiti saa näitä keriä käsiinsä... Se on aivan hulluna tuohon lankaan ;)

Toinen iloinen yllätys tuli eilen, kun posti toi tälläisen paketin. Joskus se arpa onni osuu myös omalle kohdalle =) Pitänee Emman kanssa valita Lotto numerot ensi viikonlopulle.
Tässä on sitten KyJy aloitus #3 tunika Schachenmayr cotton bamboo batik langasta, jota tuli viime keväänä ostettua muutama kerä, kun oli niin kivan väristä =)

Onkos muuten kellään tietoa mikä tämä kukka saattaisi olla. Meillä kasvaa näitä nurmikon ja hiekkatien rajamaastossa omalla pihalla. Ovat tosi pieniä kukkia alle sentin halkaisija ja menevät kiinni heti kun joutuvat varjoon. Tosi kauniita, mutta todennäköisesti jotain rikkaruohoja, kun kasvavat ihan hassussa paikassa =)

Nyt pitää käyttää koiruus vielä ulkona ja sitten pari tuntia KYHäilemistä =) eli kaikin puolin erinomainen päivä, vaikka jalat huutavat virvoitusta ja naama punoittaa kuin punajuuri. Mutta huomenna viimeisen lomapäivän kunniaksi käyn ostamassa jotain sellaista, mistä olen unelmoinut jo muutaman vuoden. Auton nokka heti aamusta kohti Variston Sinelliä ja ostamaan... No sitä pitää sitten hehkuttaa huomenna =D

5 kommenttia:

  1. Vau mitä lankoja.... Kyllä noista kelpaa aloitella vaikka mitä ihanuuksia!

    VastaaPoista
  2. Ihania lankasia on posti tuonut, nami:)

    VastaaPoista
  3. Oi mitä ihania lankoja...! Minäkin olen tässä pari päivää pohtinut ja katsellut noita nettikauppojen lankoja mutta jotenkin ei nyt viitsisi laittaa niin paljon rahaa niihin...

    VastaaPoista